Bonus Unibet: un pariu gratuit pentru fiecare medalie obţinută de România la Jocurile Olimpice 2016

bonus-unibet-rio-2016.JPG

După 3 zile de concurs România n-a putut obţine nici măcar o medalie la Jocurile Olimpice de vară de la Rio. Cel mai aproape am fost luni prin Corina Căprioriu la judo, dar din păcate ea a trebuit să se mulţumească doar cu locul al patrulea.

Agenţia de pariuri Unibet (deschide cont acum) şi-a făcut calculele şi a considerat că merită investiţi nişte bani într-o promoţie extrem de interesantă. Pentru fiecare medalie câştigată de România la Jocurile Olimpice Unibet va oferi un pariu gratuit. Cu cât culoarea medaliei este mai strălucitoare, cu atât şi valoarea pariului gratuit va fi mai mare.

Pentru fiecare medalie de aur a României clienţii eligibili vor primi un pariu gratuit de 30 RON. Valoarea pariului gratuit scade la 18 RON pentru medaliile de argint şi la 12 RON pentru medaliile de bronz. Asta înseamnă că dacă România va cuceri o medalie de aur, două de argint şi trei de bronz un client Unibet poate primi pariuri gratuite în valoare totală de 102 RON.

Probabil că te întrebi ce trebuie să faci pentru a fi eligibil pentru promoţie. E simplu: nu trebuie decât să plasezi un pariu simplu (un meci pe bilet) pre-meci la evenimentele de la Jocurile Olimpice pe o cotă de cel puţin 1.40. Înainte este necesar să intri pe pagina acestei promoţii de pe site-ul Unibet şi să dai click pe butonul "Optaţi".

Pariul gratuit va fi creditat în contul Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) în maxim 72 de ore de la obţinerea medaliilor. Se poate obţine maxim un bonus pe zi. Odată ce un bonus este creditat va trebui să plasezi un nou pariu pentru a te califica pentru următorul bonus. Pentru a utiliza pariul gratuit crează un nou cupon de joc iar în momentul în care va trebui să introduci miza vei avea opţiunea de a alege pariul gratuit primit.

Pariază acum la Unibet pe Jocurile Olimpice de la Rio!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi