Bonus Unibet: pariu live gratuit de 25 RON pentru meciurile din cupele europene

La duelurile de 5 stele din sferturile Ligii Campionilor cu siguranţă mulţi veţi fi tentaţi să plasaţi măcar un pariu live. Tocmai de aceea m-am gândit să vă prezint promoţia existentă la Unibet prin care vi se oferă un pariu live gratuit de 25 RON.

Pentru a beneficia de promoţie este necesar în primul rând să te înscrii la ea. Faci acest lucru intrând pe ACEASTĂ PAGINĂ şi dând click acolo pe butonul Optaţi.

Condiţia pentru a obţine acest pariu este să plasezi pariuri live cu mize totale de minim 120 RON pe meciuri din Liga Campionilor de marţi şi miercuri, 12, respectiv 13 aprilie 2017. Cotele minime pentru fiecare pariu live trebuie să fie de minim 1.50.

În cazul în care îndeplineşti cerinţele de pariere astăzi atunci vei avea pariul live gratuit de 25 RON în cont pentru a-l folosi la duelurile de mâine din Liga Campionilor. Dacă însă plasezi cumulat minim 120 RON pe pariuri live atât azi, cât şi mâine la jocurile din UCL vei primi pariul gratuit joi 13 aprilie 2017, pentru a-l folosi la jocurile din Europa League.

De pe urma pariului live gratuit de 25 RON va rămâne în cont doar profitul, sub formă de bani cash.

Optează acum pentru promoţie şi nu uita să pariezi astăzi şi mâine live pe meciurile din Champions League!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi