Bonus Unibet: pariu gratuit de 25 RON pentru fiecare gol marcat de echipa favorită în Manchester derby

Seara de joi va fi una în care merită să stăm la TV şi nu pentru că vom avea Craiova cu Voluntari în Cupa României, ci pentru că de la ora 22:00 pe Etihad Stadium se va disputa derby-ul Manchester-ului. Un nou duel între Pep şi Mou, dar de data aceasta miza nu mai este un trofeu ci locul 4 din Premier League.

În condiţiile în care ambele formaţii au mare nevoie de victorie ar trebui să vedem un derby spectaculos. Tocmai de aceea merită luată în calcul promoţia casei de pariuri online Unibet, cea care oferă un pariu gratuit de 25 RON pentru fiecare gol înscris de echipa pe care pariezi.

Dacă vrei să beneficiezi de ofertă urmează paşii

  1. Intră pe ACEASTĂ PAGINĂ şi dă click pe butonul "Optaţi" (trebuie să ai cont la Unibet)
  2. Plasează un pariu simplu, pre-meci, cu miza minimă 90 RON victorie Manchester City SAU victorei Manchester United până înainte cu 5 minute de ora de start a partidei.

În cazul în care echipa pe care ai pariat va câştiga partida Unibet te va recompensa cu un pariu gratuit de 25 RON pentu fiecare gol înscris de ea. Pariurile gratuite vor fi disponibile în termen de 48 de ore de la finalul meciului. Pot fi acodate maxim 3 pariuri gratuite (în termenii promoţiei scrie că suma maximă acordată în pariuri gratuite nu poate depăşi 90 RON, dar cum un pariu gratuit valorează 25 RON practic suma maximă acordată în pariuri gratuite este în aceste condiţii de maxim 75 RON).

Toate celelalte detalii despre promoţie le gaseşti pe ACEASTĂ PAGINĂ!

Pariază acum pe Manchester United sau Manchester City şi câştigă 25 RON pentru fiecare gol marcat de echipa ta!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi