Bonus Unibet: pariu gratuit de 25 RON pentru fiecare gol marcat de echipa favorită în Clasico

Real Madrid vs Barcelona este meciul acestui weekend în fotbalul mondial şi cu siguranţă cel mai urmărit meci de fotbal la nivel de echipe de club pe întregul Mapamond. Echipa pregătită de Luis Enrique are nevoie de victorie, dar cu siguranţă madrilenii vor dori să profite de situaţia mai favorabilă în care se află.

Pentru a face meciul şi mai palpitant Unibet oferă o promoţie specială. Pentru a beneficia de ea urmează paşii:

  1. Intră aici pe Unibet şi înregistrează-te, dacă n-ai cont deja
  2. Intră apoi pe pagina "Promoţii pariuri" şi dă click pe promoţia "Câştigă un Pariu Gratuit pentru fiecare gol înscris de echipa ta"
  3. Optează pentru promoţie accesând link-ul din pagina respectivă
  4. Pariază pre-meci cel puţin 120 RON pe rezultat final 1x2, fie pe Barcelona, fie pe Real Madrid, pariu single pe bilet.

Odată îndepliniţi cei 4 paşi precedenţi vei primi câte un pariu gratuit de 25 RON pentru fiecare gol marcat de echipa pe care ai pariat. Dacă Messi şi compania fac scor şi câştigă cu 4:0, cum s-au impus şi în precedenta vizită pe Santiago Bernabeu, vei primi 4 pariuri gratuite de câte 25 RON fiecare, pe lângă faptul că vei câştiga pariul jucat.

Pariurile fără risc vor fi disponibile pentru a fi acceptat în oferta de bonusuri până cel târziu luni la ora 16:00 CET. În cazul în care un pariu gratuit va fi câştigat atunci în cont va rămâne doar profitul realizat, sub formă de bani cash.

Accesează aici contul tău Unibet pentru a beneficia de această promoţie!

În cazul în care nu ai cont la Unibet am pentru tine o ofertă promoţională mai bună. Detalii despre ea găseşti în articolul https://pariurix.com/bonus-unibet-pentru-clientii-noi-pariu-gratuit-de-50-ron-pentru-fcsb-viitorul-constanta.html.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi