Bonus Unibet: pariu fără risc de 60 RON dacă Rooney va primi un cartonaş în meciul Anglia - Portugalia

unibet-euro-countdown-8.JPG

Nu avem foarte multe meciuri amicale joi 2 iunie 2016, capul de afiş al zilei fiind confruntarea dintre Anglia şi Portugalia. Întâlnirea de pe Wembley Stadium din Londra va putea fi urmărită în direct la TV în România pe Dolce Sport 1.

Continuă numărătoarea inversă înainte de EURO 2016 şi astăzi avem o nouă promoţie. Dacă Wayne Rooney va fi avertizat, casa de pariuri online UNIBET (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) îţi va oferi un pariu fără risc de 60 RON (oferta face referire şi la Cristiano Ronaldo dar starul lui Real Madrid încă n-a făcut joncţiunea cu lotul Portugaliei).

Urmează pașii pentru a beneficia de acest pariu gratuit de 60 RON

  1. Trebuie să accesezi site-ul casei de pariuri. Ofertă Specială. Dacă nu ai încă cont la Unibet nu uita că poți beneficia de o promoţie SPECIALĂ doar prin PariuriX.com, primești banii înapoi 100% fără risc până la 150 RON! Pe scurt, dacă pariezi orice sumă până la 150 de RON și pierzi pariul, îți dăm banii înapoi. Află mai multe detalii pe pagina aceasta.
  2. Intri pe pagina de promooţii, accesezi promoţia "Euro Countdown" - Calendarul surprizelor şi dai click pe căsuţa corespunzătoare pentru "-8"
  3. Se va deschide o pagină unde ai toate detaliile ofertei, dar şi un buton pe care trebuie să-l accesezi pentru a opta la această promoţie
  4. Pariezi 60 RON pe un pariu simplu 1X2 pe meciul Anglia vs Portugalia (oferta NU este valabilă şi pentru pariuri live)

Legat de această promoţie este interesant faptul că în ultima confruntare directă Rooney a fost chiar eliminat.

 

Pariază acum la Unibet pe amicalul Anglia vs Portugalia!

 

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi