Bonus Unibet: Pariază live pe meciul Astra - ASA şi vei primi un pariu gratuit de 25 RON!

În această seară se va relua Liga 1 şi cel mai dezechilibrat duel al acestei primei runde din 2017 va avea loc la Giurgiu, acolo unde Astra o va găzdui pe ASA Târgu Mureş. În cazul în care ai de gând să pariezi live pe acest joc îţi recomand s-o faci la agenţia de pariuri online Unibet (deschide cont aici).

Ea oferă un pariu live gratuit de 25 RON dacă vei paria LIVE minim 100 RON pe duelul de la Giurgiu. Pariurile trebuie jucate la cote de minim 1.40. Pariul gratuit va fi creditat în cont indiferent dacă pariurile live jucate din bani reali au fost câştigate sau pierdute.

Pentru a beneficia de acest bonus Unibet este necesar să te înscrii la promoţie, adică să intri pe site-ul Unibet, apoi pe pagina PROMOŢII şi acolo să accesezi promoţia "Câştigaţi 25 RON cu Free Bet Friday". În aceată pagină vei găsi un buton galben pe care scrie "Optaţi" şi pe care va trebui să-l accesezi.

Dacă ai îndeplinit condiţia de mai sus şi ai pariat minim 100 RON live la cote de minim 1.40 pe meciul de la Giurgiu luni seară, până la ora 19:00 CET, vei primi pariul gratuit de 25 RON. Ţine cont de faptul că dacă pariul gratuit va fi câştigat în cont vei primi sub formă de bani cash doar profitul (ex. joci pariul gratuit de 25 RON pe cota 3 şi câştigi, vei primi în cont 25x3-25=75 RON).

Deschide cont acum la Unibet pentru a paria apoi live pe meciul de la Giurgiu!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi