Bonus Unibet: O rotire gratuită pentru fiecare gol marcat în finala Campionatului European de handbal

În cadrul Calendarului Festiv Unibet vine astăzi cu o promoţie extrem de interesantă. Pariază cel puţin 60 RON la o cotă de minim 1.40 pe finala Campionatului European de handbal feminin dintre Olanda şi Norvegia şi vei primi câte o rotire gratuite la slotul Super Flip pentru fiecare gol marcat.

Rotirile gratuite vor fi creditate în cont pe 19 decembrie la ora 16:00 CET şi vor fi disponibile în slotul Super Flip.

Pentru a te înscrie la promoţie trebuie să dai click aici, să apeşi pe căsuţa aferentă zilei de 18 şi în pagina nou deschisă să optezi pentru promoţie accesând butonul galben.

Termeni şi condiţii

  • Numărul de rotiri gratuite va fi egal cu numărul de goluri din finala Campionatului european de handbal feminin (nu se iau în calcul eventualele lovituri de departajare).
  • Rotirile gratuite sunt valabile 7 zile.
  • Suma câştigată în urma rotirilor gratuite va trebui rulată de 25 de ori în acelaşi slot Super Flip înainte de a putea solicita o retragere.
  • Condiţiile de eliberare a bonusului vor trebui îndeplinite în maxim 30 de zile.

Câte rotiri gratuite poţi primi în cadrul promoţiei?

Bineînţeles că nu putem şti un număr exact, dar am putea aproxima, uitându-ne la anumite aspecte statistice. De exemplu pot să-ţi spun că niciuna din ultimele 8 finale nu s-a încheiat cu mai puţin de 45 de goluri. De asemenea mai trebuie spus că în afara de semifinala cu Franţa, norvegiencele ne-au oferit la acest turneu final numai meciuri cu minim 42 de goluri, iar Olanda în afara unui joc cu aceiaşi echipă a Franţei ne-a oferit doar partide cu mai mult de 47 de goluri


Pariază acum pe finala Campionatului European de handbal feminin!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi