Bonus Unibet: Lewandowski îţi poate aduce astăzi un pariu fără risc de 60 RON!

Actualizare ora 18:00: Două site-uri poloneze de sport îl anunţă pe Robert Lewandowski rezervă în acest meci amical cu Lituania:

1.JPG

2.JPG

Au mai rămas patru zile până la startul Campionatului European de fotbal şi pe măsură ce ne apropiem de ora debutului emoţiile cresc. Până să vedem cum se va descurca România cu Franţa vineri seară vreau să vă prezint promoţia zilei de astăzi din "EURO countdown Unibet".

promotie-unibet-6-iunie-2016.JPG

Plasează la Unibet un pariu simplu, live sau pre-meci, cu o miză minimă de 60 RON pe o cotă de cel puţin 1.4 pe jocurile amicale prezentate mai jos şi vei primi un pariu fără risc, cu o condiţie.

Meciurile pe care trebuie să joci minim 60 RON (la alegere, pe oricare dintre ele) sunt:

  • Polonia vs Lituania
  • Italia vs Finlanda

Pariul fără risc de 60 RON îl vei primi doar dacă intri aici, apoi accesezi pagina de promoţii, dai click pe promoţia "Euro Countdown - Calendarul surprizelor", pe pagina nou deschisă accesezi cifra 4 şi optezi în final pentru ofertă.

Condiţia principală pentru a primi acest pariu fără risc este simplă: Robert Lewandowski trebuie să marcheze în amicalul Polonia vs Lituania mai multe goluri decât Messi în meciul oficial de la Copa America dintre Argentina şi Chile. Şansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de mari, în condiţiile în care "Lewa" va juca într-un meci fără miză cu un adversar mai modest, în timp ce Leo va juca un meci oficial în faţa unui adversar dificil.

Deschide cont acum la Unibet şi beneficiază de oferta exclusivă PariuriX: primul pariu 100% fără risc până la 150 RON!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi