Bonus Unibet la înregistrare - condiţii de rulaj mai uşoare la bonusul de bun venit

Vara anului 2016 se anunţă a fi una extrem de interesantă cu competiţii de top precum, Copa America, Euro 2016, turneul de tenis de la Wimbledon sau Jocurile Olimpice de la Rio. Într-o astfel de perioadă în mod normal ar trebui să-şi îndrepte atenţia către casele de pariuri şi persoanele care nu joacă constant la pariuri online.

Condiții mai ușoare pentru rulajul bonusului de bun venit

Una dintre casele de pariuri online de top care au licenţă de operare în România - unibet.ro - a decis în preambulul acestor competiţii să vină în sprijinul jucătorilor, oferindu-le condiţii de eliberare a bonusului de bun venit Unibet mult mai uşoare. Până să-ţi spun care este această modificare vreau să-ţi amintesc, dacă cumva nu ai aflat deja, că cel mai mare site de pariuri din România şi cea mai mare casă de pariuri online licenţiată în România au pentru tine o ofertă imbatabilă dacă n-ai cont la acest operator. Îţi deschizi unul chiar acum accesând link-ul acesta şi vei beneficia de un prim pariu integral, adică 100% fără risc, până la 150 RON. Oferta este exclusivă prin PariuriX.com.

casa-de-pariuri-online-unibet.JPG

Cu ce este diferită oferta exclusivă PariuriX la Unibet față de oferta standard?

Să presupunem că deschizi cont la Unibet după ce în prealabil tastezi adresa web în browser sau dacă te înregistrezi accesând un link de afiliat de pe oricare alt site din România. Vei beneficia de un pariu gratuit de doar 50% până la 150 RON. Deci dacă pariezi 150 de RON și pierzi vei primi doar 75 RON înapoi.

În schimb dacă deschizi cont de pe linkul mai sus amintit ve primul pariu va fi  de 100% fără riscuri până la 150 RON. Pariezi 150 RON şi dacă pierzi primeşti înapoi 150 RON.

Scopul acestui articol a fost însă acela de a-ţi prezenta condiţiile de eliberare ale acestui bonus,mult mai uşoare la momentul actual decât erau acum 2-3 săptămâni.

În prezent bonusul acordat de unibet.ro dacă primul pariu este pierdut are rulaj 3x pe cote de minim 1.40, asta după ce până în urmă cu câteva zile condiţiile de rulaj erau 12x, de asemenea pe cote de cel puţin 1.40. Mai trebuie spus că efectuarea rulajului trebuie făcută în cel mult 30 de zile de la creditarea bonusului.

Pentru a-ţi face o idee despre cât de mult au fost îmbunătăţite condiţiile de rulaj vin şi cu un exemplu. În trecut dacă primeai bonus 150 RON aveai de de rulat 1.800 RON. Acum dacă primeşti bonusul maxim de 150 RON vei avea de rulat doar 450 RON. Îmbunătăţirea este clar semnificativă.

Mai trebuie spus legat de acest bonus la pariuri sportive online de la Unibet că el poate fi rulat şi pe jocuri de casino. Doar că acolo trebuie făcut un rulaj de 25x, iar jocuri precum video poker sau jocurile de masă contează doar 10%, adică dacă vrei să rulezi bonusul la acest tip de jocuri va trebui să rulezi de 250 de ori suma primită ca bonus. Tot mai simplu este aşadar rulajul necesar de la pariuri sportive.

În cazul în care te înregistrezi până pe 5 iunie te vei putea bucura şi de un bonus suplimentar de 50 RON. Toate informaţiile despre acesta le afli pe această pagină.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi