Bonus Unibet: Asigurare pentru penalty la EURO 2016

Pariurile pe câştigătoarea Campionatului European de fotbal 2016 sunt destul de des întâlnite pe biletele de pariuri în această perioadă. Cotele oferite de agenţiile de pariuri (aici ai toate agenţiile licenţiate în România https://pariurix.com/case-de-pariuri-online.html) pentru câştigarea trofeului sunt extrem de tentante.

euro-2016-rambursare-penalty.JPG

Principala favorită este Franţa, cu o cotă de 4.20 la unibet.ro, urmată de Germania şi Spania, ambele cu cote de 5.5, deşi s-au încurcat în amicalele jucate recent. Acestea trei sunt singurele formaţii care au cotă sub 10 pentru cucerirea trofeului. La polul opus o avem pe Albania cu cotă de 501, dar nici România nu este departe de ea, având o cotă de 261. Poate fi echipa pregătită de Anghel Iordănescu revelaţia turneului final? Eu aş spune că nu, dar dacă eşti interesat să pariezi pe "tricolori" aş vrea să-ţi prezint o promoţie interesantă propusă de către Unibet.

Pariază pe câştigatoarea EURO 2016 la Unibet (vezi aici site-ul agenţiei) şi dacă echipa pe care ai mizat este eliminată la loviturile de departajare miza îţi va fi restituită integral, în limita a 200 RON! Atenţie, pariurile cu o miză mai mare de 200 RON nu sunt luate în calcul. Rambursarea va fi efectuată sub formă cash, adică fără condiţii de rulaj!

În 2012 Portugalia şi Anglia erau eliminate după loviturile de departajare, iar în 2008 Croaţia şi Italia părăseau competiţia în acelaşi mod. Anglia a fost ghinionistă şi în 2004, când ceda cu Portugalia după penalty-uri, postură în care s-a aflat atunci şi Suedia. Observăm astfel că constant la ultimele ediţii au fost câte două echipe au plecat acasă după "loteria" penalty-urilor. Dacă tot ai de gând să pariezi pe câştigătoarea EURO 2016 atunci de ce să nu te asiguri în cazul în care acesta va părăsi competiţia la loviturile de departajare?

EURO 2016 - cote la pariuri pentru principalele favorite la câştigarea turneului

euro-2016-cote-pariuri-castigatoare-euro.JPG

Deschide cont acum la Unibet dacă vrei să pariezi pe câştigătoarea EURO 2016! În plus beneficiezi şi de oferta exclusivă PariuriX: primul pariu 100% fără risc până la 150 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi