Bonus Unibet: 50 RON în plus la prima depunere

Perioada aceasta a anului este una destul de interesantă. Avem acum în plină desfăşurare turneul de la Roland Garros, apoi va începe Copa America, iar pe 10 iunie România şi Franţa vor da startul Campionatului European de fotbal.

bonus-exclusiv.png

Acesta este şi motivul pentru care agenţia de pariuri online unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) a decis să îmbunătăţească oferta de bun venit. Pe lângă oferta exclusivă PariuriX la deschiderea contului - https://pariurix.com/casa-de-pariuri-online-unibet-va-ofera-bonus-exclusiv-alaturi-de-pariurixcom.html - operatorul scandinav mai vine şi cu o ofertă adiţională.

Dacă primul pariu plasat cu o miză de minim 50 RON în perioada 1-5 iunie 2016 pe turneul de la Roland Garros (cota minimă 1.40) va fi pierdut Unibet îţi va oferi un bonus cash de 50 RON. Acest bonus este suplimentar ofertei standard (primul pariu 100% fără riscuri până la 150 RON dacă deschizi contul accesând link-ul unibet.ro) şi va fi acordat sub formă de bani cash (fără condiţii de rulaj).

De această ofertă beneficiezi doar dacă ai deschis contul după data de 13 mai 2016.

Veştile bune nu se termină însă aici. Dacă până acum eventualul bonus acordat dacă primul pariu era pierdut trebuia rulat de 12 ori iată că în prezent condiţiile au scăzut foarte mult, până la un rulaj 3x. Asta înseamnă că dacă pariezi primul pariu cu miză de 150 RON şi-l pierzi vei primi bonusul exclusiv de 150 RON şi vei avea de rulat 450 RON pentru a-l elibera, în loc de rulajul de 1.800 RON care era necesar în trecut.

Click aici pentru deschide cont la agenţia de pariuri Unibet

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi