Bonus Unibet 4 iunie 2016: pariu fără risc de 5-10 euro

Pregătirile pentru Campionatul European de fotbal care va începe vinerea viitoare au intrat pe ultima sută de metri. În această seară vom avea programate câteva partide de verificare, urmând să vedem la lucru principalele favorite la câştigarea turneului final: Germania şi Franţa.

euro-countdown-6.JPG

Agenţia de pariuri online Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) continuă numărătoarea inversă înainte de EURO 2016 şi vine şi astăzi cu o promoţie extrem de interesantă. Dacă vei paria minim 50 RON pe un pariu single pe oricare din cele cinci meciuri enumerate mai jos (cota minimă 1.40) vei beneficia de un pariu fără risc.

Meciurile amicale eligibile sunt:

  • Croaţia vs San Marino
  • Slovacia vs Irlanda de Nord
  • Germania vs Ungaria
  • Austria vs Olanda
  • Franţa vs Scoţia

Dă click aici şi pariază pe oricare din aceste partide, iar dacă într-una din ele o echipă va câştiga la patru sau mai multe goluri diferenţă vei beneficia de un pariu fără risc de 5 euro (bănuiesc că echivalentul în RON va fi 25). Oferta este şi mai bună dacă în niciun joc nu se va impune cineva la o marjă mai mare de patru goluri, deoarece în acest caz valoarea pariului fără risc acordat va fi de 10 euro.

Ţine cont de faptul că pentru a fi eligibil pentru această promoţie trebuie să optezi pentru ea, adică va trebui să: deschizi un cont nou la Unibet > intri pe pagina de promoţii şi pe pagina EURO Countdown să dai click pe căsuţa corespunzătoare cifrei 6 > optezi pentru promoţie pe pagina nou deschisă.

Pariul fără risc îţi va fi creditat în cont în cursul zilei de mâine până la ora 12:00.

Dacă încă nu ai cont la Unibet poţi deschide accesând un link din acest articol şi astfel vei beneficia de un prim pariu 100% fără riscuri până la 150 RON, ofertă exclusivă în România prin PariuriX.

Înregistrează-te acum la una dintre cele mai bune case de pariuri online licenţiate în România!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi