Bonus Unibet: 100 de pariuri gratuite în weekend!

Campionatele europene de fotbal se apropie de final, iar în acest weekend putem afla noile campioane din Anglia Premier League, Franța Ligue 1 sau România Liga 1! Cu această ocazie Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) vine cu o promoție tentantă prin care poți câștiga unul dintre cele 100 de pariuri gratuite puse în joc. 

Pariază pe meciurile din weekend la Unibet și câștigă unul din cele 100 de freebet-uri puse în joc!

CE AM DE FĂCUT?

Tot ce trebuie să faci este să pariezi live minim 60 de RON pe ligile participante, la cote de minim 1.40, și ești inclus automat într-o extragere unde poți câștiga unul din cele 100 de pariuri gratuite puse în joc după cum urmează:

  • 5 freebets X 450RON
  • 15 freebets X 220RON
  • 30 freebets X 120RON
  • 50 freebets X 60RON

Doar pariurile live simple plasate pe 13 si 14 mai sunt luate în considerare pentru tragerea la sorți. Ligile participante în promoția weekend-ului sunt Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie, Jupiler Pro League, SuperLigaen, AllSvenskan, Eliteserien.


Ofertă îmbunătățită pentru meciurile din Liga 1!

Viitorul, FCSB și Dinamo se vor lupta sâmbătă seară pentru titlul din România Liga 1! Pariază la Unibet pe meciurile decisive, profitând de o ofertă extinsă pentru meciurile Dinamo–Astra, FCSB–CS U Craiova și Viitorul–CFR Cluj. Cele 3 partide beneficiază de peste 300 de opțiuni de pariere și peste 2500 de cote pre meci. 

Și să nu uităm de oferta de pariuri live de la Unibet, și mai ales de opțiunea Action Betting prin care poți paria pe următorul eveniment din meci. Mai mult decât atât, toate meciurile etapei din Liga 1 au un payback de minim 95%! Poți opta pentru multiple îmbunătățite, pariind pe cote mărite pe victoriile celor 3 candidate la titlu!

Pariază pe meciurile din weekend la Unibet și câștigă unul din cele 100 de freebet-uri puse în joc!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi