Bonus Sportingbet

sportingbet.png

Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) a fost în ultimii ani una dintre cele mai apreciate case de pariuri online din România, asta și pentru că serviciile au fost îmbunătățite în mod constant. Una din cele mai importante schimbări a avut loc în septembrie 2016, atunci când agenția a implementat interfața Bwin (detalii aici). Sportingbet impresionează și la capitolul bonusuri și promoții, despre care voi vorbi în cele ce urmează.


Ce bonus pentru prima depunere oferă Sportingbet?

La momentul actualizării acestui articol (23 noiembrie 2016) Sportingbet oferea un bonus de 100% în limita a 200RON, iar cei care își deschideau un cont prin link-urile PariuriX beneficiau de un bonus îmbunătățit de 100% în limita a 300RON. Deschide un cont acum!

IMPORTANT: Ia totuși în considerare faptul că bonusul pentru  prima depunere este schimbat o dată la câteva luni, motiv pentru care atunci când citești acest articol oferta prezentată mai sus ar putea să nu mai fie valabilă. De aceea recomand să accesezi: https://pariurix.com/agentii/sportingbet/promotii. Aici va fi prezentată întotdeauna oferta cea mai recentă, pagina fiind actualizată constant.


Ce promoții și concursuri oferă Sportingbet?

Și când vine vorba de promoții, oferte sau concursuri Sportingbet nu dezamăgește. Agenția vine destul de des cu promoții tentante la anumite meciuri de fotbal sau la diferite competiții de interes major, pe care le poți descoperi accesând link-ul de mai sus sau secțiunea de Promoții de pe site-ul pariurix.com. De câteva ori au fost oferite chiar și freebet-uri fără a fi necesară o depunere, iar astfel de oferte nu ar trebui ratate.

În ceea ce privește ofertele constante, fără îndoială ”Predictorul Fotbalului” trebuie scos cel mai mult în evidență. Acest concurs este oferit deja de câțiva ani, iar în fiecare rundă ai posibilitatea de a câștiga o parte dintr-un pot de 65,000RON, în condițiile în care participarea este complet gratuită. Săptămânal au loc 1-2 runde, deci chiar dacă norocul nu îți surâde o dată, ai destul de rapid posibilitatea de a o lua de la capăt. CLICK AICI pentru mai multe detalii. 

Pentru a afla mai multe informații și despre celelalte servicii oferite de Sportingbet poți consulta recenzia agenției, sau poți intra pe forumul de discuții PariuriX pentru a schimba păreri cu alți utilizatori ai comunității noastre. 


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi