Bonus Sportingbet Poker

bonus-sportingbet-poker.jpg

Actualizare 25 noiembrie 2016

Începând cu data de 1 septembrie 2016, Sportingbet (deschide un cont acum) a renunțat la camera Paradise Poker, oferind acum doar pariuri sportive și jocuri de cazino. Recenzia completă a agenției Sportingbet poate fi găsită aici: https://pariurix.com/agentii/sportingbet

Iar pentru a vedea o listă cu toate camerele de poker online care încă funcționează legal în România, accesează articolul: La ce camere de poker putem juca legal după 1 septembrie 2016?

 

Articolul inițial

Camera de poker a site-ului Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016), denumită şi Paradise Poker oferă un bonus foarte bun pentru clienţii noi care efectuează prima depunere în contul de poker. Acest bonus poate ajunge până la suma de 1.000 de euro şi nu contează suma pe care o depozitezi. Pentru a beneficia de ofertă trebuie să introduci în softul de poker codul de bonus BONUS1000 în secţiunea "Pagina mea de poker" din "Sumar bonusuri". 


Ai 60 de zile la dispoziţie să eliberezi o parte cât mai mare din bonus. Astfel vei primi câte 20 de euro din bonus pentru fiecare 200 de puncte câştigate. Dacă vrei să profiţi şi tu de această promoţie te invit să-ţi deschizi un cont la această cameră de poker online.


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi