40+40=120 Lei, totul este posibil prin PariuriX.com!

Oferta expiră duminică 14 mai la ora 23:59!  Doar prin PariuriX.com deschizi un cont nou la Sportingbet și depui 40 lei, mai primești instant 40 lei de la Sportingbet, și luni PariuriX.com îți mai creditează contul cu suma de 40 lei. Astfel cu doar 40 lei ai 120 lei INSTANT!

Altfel spus, pe lângă oferta obișnuită pe care Sportingbet o pune la dispoziția clienților noi (100% în limita a 200RON), mai primești din partea noastră EXTRA 40RON, sumă care este acordată sub formă de FREEBET. Deci poți depune și mai mult de 40RON dacă dorești acest lucru, pentru a te bucura de o sumă suplimentară de bani mai consistentă!  

Vei putea profita de pe urma acestei oferte doar dacă te înregistrezi prin link-urile din acest articol! Cei care se vor înregistra de pe orice alt link în afară de link-ul din promoție, nu vor primi freebet-ul !!!

DESCHIDE UN CONT ACUM ȘI PROFITĂ DE PE URMA ACESTEI OFERTE LIMITATE!
 

Condiții de rulaj  ofertă Sportingbet

  • Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) oferă clienților noi o sumă extra de 100% în limita a 200RON! 
  • Promoția este valabilă doar la prima depunere, iar depozitul trebuie efectuat în maxim 7 zile de la înregistrare (însă în situația de față ar trebui să depui până cel târziu duminică ora 23:59).
  • Suma extra este creditată instant și trebuie rulată de 10 ori pe cote de 1.70+ înainte de a putea fi retrasă, în termen de maxim 30 de zile de la efectuarea depozitului inițial.
  • Depunerile prin Skrill sau Neteller nu se califică pentru această ofertă.
  • Sportingbet are dreptul de a schimba termenii ofertei şi/sau de a anula această ofertă fără justificare, cu sau fără preaviz.
  • Această promoție este valabilă o singură dată pe cont / IP / familie / adresă, iar agenția are dreptul de a refuza acordarea ei, sau de a o retrage dacă are motive să creadă că un anumit client abuzează de pe urma ofertei.


Condiții de rulaj FREEBET PariuriX

Suma de 40RON din partea PariuriX este creditată sub formă de FREEBET (află ce este un freebet). Acest freebet trebuie jucat integral pe un pariu, iar dacă pariul este câștigător vei primi în urma sa doar profitul, nu și miza. Suma respectivă nu este supusă vreunei condiții ulterioare de rulaj. 
 

Exemple :

  • Depui 40RON, și primești în plus 40RON instant din partea Sportingbet + un FREEBET de 40RON din partea PariuriX (acesta este creditat luni). Pentru a debloca suma primită de la Sportingbet și pentru a o putea retrage vei avea de rulat 400RON pe cote de 1.70+
  • Depui 200RON, atunci vei avea pe cont 400RON + pariul gratuit din partea PariuriX.com. Vei avea de rulat 2,000RON înainte de a putea solicita o retragere.

Freebet-ul din partea PariuriX nu este afectat în nici un fel de oferta Sportingbet. Presupunem că utilizezi freebet-ul de 40RON pe o cotă de 2.50. Dacă pariul este câștigător, vei încasa 60RON, sumă cu care poți mai departe să faci ce vrei (aceasta nu mai trebuie rulată). 

Așa cum poți vedea, aceasta este o promoție ce nu trebuie ratată, însă grăbește-te pentru că ea este valabilă doar până duminică 14 mai, ora 23:59.

DESCHIDE UN CONT ACUM ȘI PROFITĂ DE PE URMA ACESTEI OFERTE LIMITATE!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi