Bonus Sportingbet: pariu LIVE fără risc pe meciul Barcelona - PSG

Barcelona vs PSG este cu siguranţă cel mai interesant meci programat miercuri 8 martie 2017. Pe lângă cote mărite pentru victoria Barcelonei propuse de 2 case de pariuri online (detalii în articolele: https://pariurix.com/promotie-betfair-cota-6-in-loc-de-144-pentru-victorie-barcelona-cu-psg.html şi https://pariurix.com/promotie-netbet-cota-5-in-loc-de-145-pentru-victorie-barcelona-in-partida-cu-psg.html.mai avem şi o promoţie pentru pariuri live.

Dacă ai de gând să pariezi live pe acest duel din Liga Campionilor îţi recomand s-o faci la Sportingbet (click aici pentru a deschide cont), deoarece primul pariu LIVE plasat pe meciul Barcelona - PSG este fără risc, în limita a 40 RON.

În cazul în care ai ghinion şi pierzi primul pariu live pe duelul de pe Camp Nou în cel mult 48 de ore vei primi în cont un pariu gratuit egal ca valoare cu miza pariului pierdut. Pariul gratuit va fi valabil timp de 3 zile din momentul creditării. Acesta poate fi folosit pe orice cotă, dar în urma pariului vei păstra doar profitul, nu și miza.

Deschide cont acum la Sportingbet pentru a putea paria live pe jocul Barcelona - PSG!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi