Bonus Sportingbet: pariu live fără risc de 40 RON pe Barcelona - Juventus

Barcelona şi Juventus îşi dau întâlnire astăzi de la ora 21:45 în manşa retur a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Se anunţă o confruntare echilibrată foarte interesantă după victoria italienilor din manşa tur. Va fi un meci pe care urmărindu-l mai mult ca sigur vei vedea la un moment dat un pariu live bun de jucat.

Dacă ai de gând să pariezi LIVE pe disputa de pe Camp Nou dintre Barcelona şi Juventus sfatul meu este să alegi agenţia de pariuri online Sportingbet (deschide cont acum). Ea îţi va acorda un pariu live fără risc de 40 RON pentru acest sfert de finală din Liga Campionilor. Primul tău pariu live plasat pe acest joc cu o miză minimă de 4 RON va fi considerat fără risc, adică în cazul în care va fi pierdut miza îţi va fi returnată în totalitate sub formă de pariu gratuit.

Eventualul pariu gratuit va fi creditat în cel mult 48 de ore de la terminarea meciului și va fi valabil timp de 7 zile din momentul creditării. Acesta poate fi folosit pe orice cotă, dar în urma pariului vei păstra doar profitul, nu și miza.

Click aici pentru a deschide cont la Sportingbet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi