Bonus Sportingbet: pariază LIVE pe Real Madrid - Atletico Madrid şi poţi primi un pariu gratuit de 40 RON

Astăzi de la ora 21:45 în manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor se vor întâlni pe Estadio Santiago Bernabeu Real şi Atletico Madrid. Se anunţă o confruntare echilibrată şi foarte interesantă, genul de meci pe care nu poţi să-l urmăreşti la TV fără să plasezi măcar un pariu live.

Dacă ai de gând să pariezi LIVE pe disputa de la Madrid sfatul meu este să alegi agenţia de pariuri online Sportingbet (deschide cont acum). Ea îţi va acorda un pariu gratuit de 40 RON în cazul în care înregistrezi pierderi de nete de cel puţin 80 RON de pe urma pariurilor live plasate pe această semifinală din Liga Campionilor.

Ţine cont de faptul că sunt eligibili doar utilizatorii înregistrați pe Sportingbet.ro și care au această promoție disponibilă în secțiunea “Promoțiile mele”.

Pariul gratuit va fi creditat în cursul zilei de miercuri 3 mai 2017, după ora 8:00, și va fi valabil timp de 7 zile din momentul creditării. Acesta poate fi folosit pe orice cotă, dar în urma pariului vei păstra doar profitul, nu și miza.

Click aici pentru a deschide cont la Sportingbet; ai bonus la prima depunere 100% până la 200 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi