Bonus Sportingbet: freebet de 100 RON dacă prinzi un bilet cu minim 3 pronosticuri azi în Premier League

Astăzi avem etapa de Boxing Day în Premier League urmând să se dispute 8 partide. Dacă ai de gând să plasezi un pariu multiplu pe meciurile din prima ligă engleză ar trebui să alegi Sportingbet (deschide cont acum).

Fac această recomandare deoarece dacă vei juca la Sportingbet un pariu multiplu format din minim 3 pronosticuri (cota 1.50 pentru fiecare pronostic) strict din Anglia Premier League şi biletul tău va fi câştigat vei beneficia de un pariu gratuit egal cu 25% din câştigul tău, în limita a 100 RON.

Asta înseamnă că dacă, de exemplu, vrei să pariezi peste 2.5 goluri la jocurile lui Chelsea, Arsenal şi Manchester United cu o miză de 100 RON şi ai norocul să câştigi biletul vei lua mai întâi 414 RON bani cash, iar cum 25% din câştigul eventual este de aproximativ 103 RON vei mai primi un pariu gratuit de 100 RON.

Pe lângă cota minimă de 1.50 per pronostic şi de faptul că trebuie să ai minim 3 pronosticuri pentru meciuri de azi din Anglia Premier League mai trebuie să ai în vedere că miza minimă a biletului trebuie să fi de 50 RON, pentru ca acesta să fie eligibil pentru promoţie.

Dacă vei avea norocul să câştigii şi să primeşti pariul gratuit trebuie să mai ştii că acesta va fi creditat mâine după ora 8:00 şi va trebui utilizat în următoarele 7 zile iar tot profitul obţinut de pe urma lui îţi va rămâne în cont fără alte condiţii de rulaj (de exemplu joci pariul gratuit de 100 RON pe un bilet cu cota 5 şi câştigi, vei primi 400 RON ce pot fi retraşi).

Programul meciurilor din 26 decembrie din Anglia Premier League

Pariază acum la Sportingbet pe meciurile din Anglia Premier League!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!