Bonus Sportingbet exclusiv prin PariuriX: depui 40 şi pariezi cu 120 RON

Agenţia de pariuri online Sportingbet oferă la prima depunere un bonus egal cu suma depozitată, până la maxim 200 RON. Aceasta este oferta standard a casei de pariuri. Însă, în perioada 18-26 martie 2016 acest bonus este suplimentat cu încă 40 RON oferiţi de PariuriX, indiferent de valoarea primei depuneri. Singura condiţie este ca înregistrarea să se facă după accesarea link-ului special: https://goo.gl/v7shij.

Oferta este limitată la suma maximă de 10.000 euro, suficient de mult încât să nu ratezi acest bonus exclusiv chiar dacă vei vedea acest articol în ultimele zile ale perioadei promoţionale.

Suma oferită ca bonus va trebuie rulată de 10 ori pe cote de minim 1.70, condiţiile standard de altfel pentru bonusurile oferite de Sportingbet. Ai la dispoziţie 30 de zile să faci rulajul, timp suficient în opinia mea.

Spuneam în titlu că dacă depui 40 RON vei putea paria cu 120 RON, lucru perfect adevărat. Deschizi cont la Sportingbet după ce accesezi link-ul https://goo.gl/v7shij, faci prima depunere în valoare de 40 RON folosind un card de credit / debit (depunerile prin Skrill, Neteller şi Paysafecard nu se califică pentru promoţie) şi astfel vei paria cu 120 RON. În următoarele 30 de zile va trebui să mizezi suma de 800 RON. Pare mult? Doar pare, pentru că nu este. Practic va trebui să joci în medie 27 RON pe zi pe cote de cel puţin 1.70 pentru a elibera întreg bonusul!

Poţi beneficia însă de un bonus mult mai mare. Dacă de exemplu alegi să depui 200 RON sau mai mult vei mai primi încă 200 RON bonus din partea Sportingbet la care se adaugă cei 40 RON oferiţi de pariurix.com. Astfel cu o depunere de 200 RON vei avea un buget de 440 RON numai bun să începi să joci cu un money management bun şi un buget mai mare cota 2 zilnică propusă de Cădar Marius.

Click aici pentru a obţine bonusul de 40 RON oferit de PariuriX la Sportingbet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi