Bonus Sportingbet – Bonus mai mare doar prin PariuriX.com

bonus-sportingbet.png

Actualizare 25 noiembrie 2016

Bonusul Sportingbet (deschide un cont acum) prezentat în acest articol nu mai este valabil. Pentru a vedea în ce constă bonusul exclusiv oferit de Sportingbet și PariuriX, accesează ACEST LINK. Informațiile de aici sunt actualizate constant, fiind mereu prezentată cea mai nouă ofertă. 

 

Articolul inițial

Dacă ar fi să facem un clasament al celor mai bune agenții online licențiate, atunci Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) este fără îndoială în top3 agenții licențiate. Sunt destul de multe motive pentru care ai putea alege această casă de pariuri: oferta diversificată, platforma performantă de pariuri live, faptul că serviciul de suport clienți poate fi accesat zilnic prin live chat direct în limba română, faptul că poți paria direct de pe telefonul mobil etc. 

Bonus Sportingbet – Pariu fără risc de 100% în limita a 300RON!

Un alt motiv pentru a deschide un cont la Sportingbet îl reprezintă și bonusul pentru primul pariu plasat. Dacă alegi să îți deschizi un cont prin intermediul link-urilor noastre vei primi un prim pariu fără risc de 100% în limita a 300 RON!  

ATENȚIE! Această promoție este disponibilă doar utilizatorilor Pariurix. Dacă deschizi un cont standard fără a folosi link-urile noastre, atunci pariul fără risc va avea valoarea maximă de 200 RON!  

Desigur, oferta standard este și ea atractivă, dar de ce să nu iei un bonus mai mare dacă acest lucru este posibil? Mai ales că n-ai nimic de pierdut dacă îți deschizi un cont prin Pariurix; din contră, ai doar de câștigat. 

 

Ce este un pariu fără risc? 

Explicația este destul de evidentă, dar o voi oferi pentru cei care pariază pentru prima dată online și nu sunt familiari cu acești termeni. Un pariu fără risc este acel pariu în urma căruia nu ai nimic de pierdut, deoarece banii vor fi rambursați sub formă de bonus în cazul în care acesta este pierzător. Detalii suplimentare găsești AICI.


Termeni și condiții Bonus Sportingbet 

  • Doar cei care își deschid un cont la Sportingbet prin intermediul Pariurix pot beneficia de un pariu fără risc de 100% în limita a 300RON. 
  • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care plasează un pariu în maxim 7 zile de la data înregistrării.  
  • Bonusul este creditat doar dacă pariul este pierzător. În cazul în care pariul este câștigător nu vei mai primi nici un bonus, dar te poți bucura de câștigurile acumulate. 
  • Depunerile efectuate prin Skrill și Neteller nu se califică pentru această promoție. 
  • Bonusul va fi creditat în maxim 48 de ore din momentul în care pariul este pierzător. 
  • Bonusul trebuie rulat de șapte ori pe cote de minim 1.50 înainte să poți solicita o retragere. 
  • Bonusul este valabil timp de 30 de zile din momentul în care a fost creditat pe cont. 
  • Oferta este valabilă o singură dată pentru fiecare utilizator / persoană / adresă /  familie / IP etc 

Descoperă casele de pariuri online cu cele mai consistente bonusuri la pariuri sportive : https://pariurix.com/agentii/top-bonus


Exemplu acordare bonus Sportingbet: 

Presupunem că ai depus suma de 300 RON și vrei să o pariezi integral pe o cotă de 2.00. Există două opțiuni: 

  • pariul este câștigat și primești în cont suma de 600 RON, pe care o poți retrage sau utiliza în orice mod dorești. 
  • pariul este pierdut, astfel încât în maxim 48 de ore vei primi înapoi cei 300 RON sub formă de bonus. 

Să presupunem că pariul a fost pierdut. Pentru a putea debloca cei 300 RON este necesar ca în maxim 30 de zile să rulezi suma totală de 2.100 RON pe cote de minim 1.50. În momentul în care sunt îndeplinite condițiile de rulaj banii bonus sunt transformați în bani reali și pot fi utilizați așa cum dorești. 


Părerea noastră despre bonusul Sportingbet 

Chiar și pariorii de ocazie care nu obișnuiesc să mizeze sume mari de bani vor măcar din când în când să pună un pariu mai consistent. Dacă faci parte din această categorie, dar îți este frică să nu pierzi 300 RON dintr-o singură lovitură, atunci aceeastă ofertă este perfectă pentru tine deoarece te acoperă în cazul în care norocul nu-ți surâde. Chiar și dacă ești un parior care mizează de regulă sume mari de bani, trebuie să recunoști că un pariu fără risc n-a dăunat niciodată nimănui. 

Nu trebuie să fii speriat de condițiile de rulaj deoarece sunt mai mult decât decente, mai ales că ai la dispoziție 30 de zile să le îndeplinești, iar pariurile pot fi puse pe cote începând de la 1.50.  

Să presupunem că ai luat un bonus de 300 RON, deci trebuie să rulezi 2.100 RON într-o lună. Asta înseamnă că este suficient să pariezi 70 RON pe zi. Poți pune zilnic 7 pariuri pe câte 10 RON fiecare, ceea ce este mai mult decât ok. Normal că vei avea și pariuri câștigate și pariuri pierdute, dar dacă ești un parior decent vei avea șanse mari să-ți recuperezi suma investită inițial, chiar şi să faci profit. 

Oricum dacă intenționezi să pariezi frecvent, atunci vei vedea că acest rulaj se face natural, fără prea mare efort. Partea bună este că dacă primul pariu este câștigător, îți bagi din start în buzunar o sumă consistentă de bani. Și aici chiar contează să alegi bonusul nostru exclusiv în detrimentul celui standard. Una este să pui 200 RON pe o cotă de 3.00 și să ai un câștig de 600 RON și alta este să pui 300 RON pe o cotă de 3.00 și să ai un câștig de 900 RON, mai ales că în ambele cazuri recuperezi integral suma investită. 

Citește recenzia agenției Sportingbet prezentată de PariuriX.com!


Promoții zilnice oferite de Sportingbet 

La Sportingbet (deschide un cont acum) poți beneficia zilnic de pe urma a mai multe promoții atractive. Una din ele este ”Meciul zilei”; pariezi 2 RON pe scorul corect al meciului ales pentru ziua respectivă și primești șapte rotiri gratuite în jocul de cazino Starburst. De asemenea recomand și concursul ”Predictorul Fotbalului” în care poți câștiga săptămânal până la 45,000RON deși participarea este gratuită. 

Așa că ce mai aștepți? Deschide și tu un cont acum pentru a primi acest bonus Sportingbet ce constă într-un pariu fără risc de 100% în limita a 300RON, și pentru a putea profita de pe urma mai multor promoții atractive. 


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!