Bonus Sportingbet: Asigurare de 40RON pe Chelsea vs Arsenal

Sâmbătă cu începere de la ora 19:30 are loc finala FA Cup dintre Chelsea și Arsenal! Arsenal este deja la a treia finală în ultimii 4 ani, dar nici Chelsea nu stă rău cu 5 finale disputate în ultimul deceniu. Sunt convins că nu sunt puțini acei pariori care vor paria pe echipa favorită în acest derby londonez, iar de aceea îți prezint o promoție tentantă de la Sportingbet prin care poți beneficia de o rambursare de 40RON (D.ONJN 1558/25.08.2016) în cazul în care pariurile tale nu au rezultatul scontat. 

ASIGURARE DE 40RON PE CHELSEA VS ARSENAL! PROFITĂ ACUM!

CUM BENEFICIEZ DE ASIGURAREA DE 40RON?

Plasează unul sau mai multe pariuri simple pre-meci pe Chelsea vs Arsenal (orice opțiuni dorești), în valoare totală de minim 80 RON, iar dacă la finalul partidei înregistrezi o balanță negativă de -80 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.

Sigur, ideal este să nu ai nevoie de această promoție, dar la fel de bine este să ai un colac de salvare pentru a fi acoperit în cazul în care nu prinzi o zi prea bună. Ar mai trebui spus că freebet-ul va fi creditat duminică 28 mai după ora 08:00 și este valabil timp de 7 zile. Acesta poate fi utilizat pe orice pariu și orice cotă, dar cu precizarea că vei păstra doar profitul, nu și miza. Află ce este un freebet

ASIGURARE DE 40RON PE CHELSEA VS ARSENAL! PROFITĂ ACUM!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi