Bonus Sportingbet: Asigurare de 40RON pe Arsenal vs Everton

În ultima etapă din Premier League avem un adevărat derby între Arsenal și Everton, iar ”tunarii” au nevoie neapărat de o victorie, dar și de un x2 la Liverpool vs Middlesbrough pentru a le fura ”cormoranilor” locul 4 în clasament, loc ce duce în preliminariile Ligii Campionilor. Datorită importanței acestui meci, Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) vine cu o promoție interesantă prin care poți beneficia de o asigurare de 40RON! 

ASIGURARE DE 40RON PE ARSENAL VS EVERTON! PROFITĂ ACUM!

CUM BENEFICIEZ DE ASIGURAREA DE 40RON?

Plasează unul sau mai multe pariuri simple pre-meci pe Arsenal vs Everton, în valoare totală de minim 80 RON, și dacă la finalul partidei înregistrezi o balanță negativă de -80 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40 RON.

Astfel, dacă norocul nu este de partea ta, recuperezi o parte consistentă din miză. Freebet-ul va fi acordat pe durata zilei de luni 22 mai și este valabil timp de 7 zile. Acesta poate fi utilizat pe orice pariu; în cazul în care pariul este câștigător vei primi pe cont doar profitul, nu și miza. Respectiva sumă nu este supusă vreunei condiții ulterioare de rulaj. Află ce este un freebet

ASIGURARE DE 40RON PE ARSENAL VS EVERTON! PROFITĂ ACUM!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi