Bonus Sportingbet: 20RON FREEBET pentru fiecare gol înscris de echipa favorită în Ajax vs United!

Miercuri seară are loc finala Europa League dintre Ajax Amsterdam și Manchester United, iar practic fiecare casă de pariuri online licențiată din rândul celor recomandate de PariuriX vine cu o promoție tentantă pe această partidă. Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) nu este nici ea o excepție, aceasta oferind un freebet de până la 80RON pariorilor care mizează pe victoria uneia dintre cele două echipe.

PARIAZĂ PE AJAX VS UNITED ȘI OBȚINE UN FREEBET DE PÂNĂ LA 80RON!


Ce am de făcut?

Plasează înainte de începutul meciului un pariu de minim 80RON pe victoria uneia dintre cele două echipe (victorie Ajax sau victorie United) și vei primi 20RON FREEBET pentru fiecare gol marcat de echipa aleasă de tine, indiferent dacă pariul tău este câștigător sau pierzător! Valoarea maximă a freebet-ului poate fi de 80RON.

Dacă de exemplu pariezi 80RON pe victoria lui United, și aceasta se impune cu 4:2, atunci pe lângă câștigurile normale pe care le încasezi mai primești și un FREEBET de 80RON! 

Pariul gratuit va fi creditat în maxim 48 de ore de la terminarea partidei și este valabil 7 zile. Acesta poate fi utilizat pe orice cotă, fără restricții, dar din urma respectivului pariu vei păstra doar profitul, nu și miza. Află ce este un freebet!

PARIAZĂ PE AJAX VS UNITED ȘI OBȚINE UN FREEBET DE PÂNĂ LA 80RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi