Bonus Sportingbet: 20 RON pentru fiecare gol marcat de echipa favorită în FCSB - Dinamo!

Câştigătoarea precedentelor ediţii ale Cupei Ligii României, FCSB; este la un pas de eliminare după ce a pierdut partida tur cu Dinamo cu scorul de 1:4. În ciuda acelui rezultat care aproape o califică pe formaţia pregătită acum de Contra în finală întâlnirea de miercuri seară de pe Naţional Arena va fi una a orgoliilor.

Ai o favorită în acest joc dintre FCSB şi Dinamo? Dacă da atunci pariază pe ea minim 80 RON la Sportingbet şi indiferent de rezultatul partidei vei fi recompensat cu 20 RON pentru fiecare gol înscris în timpul regulamentar de echipa pe care ai pariat. Pariază acum >>> Valoarea maximă a pariului gratuit este de 80 RON şi se acordă pentru 4 sau mai multe goluri înscrise de formaţia aleasă!

Oferta este valabilă atât pentru clienţii noi cât şi pentru cei existenţi, cu condiţia ca pariul calificant să fie plasat din bani reali. Pariul gratuit va fi creditat în termen de 48 de ore de la terminarea partidei şi va putea fi folosit pe orice pariu, fără restricţie de cote. În cazul în care pariul plasat folosind pariul gratuit va fi câştigător suma va fi disponibilă în cont ca şi bani cash, fără condiţii de rulaj.

Tu pe cine pariezi? Dă click aici şi plasează un pariu pe FCSB sau pe Dinamo!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!