Bonus special pentru pieţele rapide la Netbet

netbet-bonus-pentru-piete-rapide.JPG

Actualizare 2 noiembrie 2016:

Oferta prezentată în acest articol nu mai este valabilă. Pentru a vedea o listă cu toate bonusurile și promoțiile oferite de Netbet, accesează acest link: https://pariurix.com/agentii/netbet/promotii!

 

Articolul inițial

Pieţele rapide reprezintă cel mai rapid mod de a câştiga la pariuri online live. Plasezi un pariu pe următorul out sau pe următorul corner la fotbal ori pe câştigătorul următorului punct la un meci de tenis etc şi câştigi într-un timp extrem de scurt. Dacă eşti în căutare de adrenalină şi-ţi plac astfel de pariuri atunci cred că cea mai bună alegere pentru pariere în următoarea perioadă este casa de pariuri Netbet.

Spun asta deoarece la Netbet (deschide un cont acum) în perioada 18-24 aprilie 2016 îţi este rambursată o parte din pierderile pe pariuri plasate pe pieţe rapide. Joacă cel puţin 5 pariuri live simple pe pieţe rapide - fotbal şi tenis - în valoare totală minimă de 80 RON pe cote de cel puţin 1.60 şi dacă ai ghinion şi termini perioada promoţională (18.04-24.04) pe minus vei primi un bonus de 10% în limita a 200 RON din pierderile nete.

Mai mult, dacă pariezi minim 800 RON în perioada promoţională vei beneficia de un bonus de 15% în limita a 2.000 RON. Pentru a profita de promoţie trebuie să intri pe pagina de promoţii a celor de la Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) să accesezi pagina acestei promoţii şi să dai click pe butonul Înscriere.

Bonusul va fi creditat în cont în cel mult 72 de ore de la încheierea promoţiei şi va trebui rulat de trei ori pe cote de minim 1.60 în decurs de 7 zile de la creditare.

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi