Bonus de 300RON la PublicWin! Rulaj de doar 1x!

Bonus PublicWin - Află ce pachet de bun venit oferă acest operator! Casa de pariuri online PublicWin a venit cu o ofertă interesantă pentru clienții noi imediat ce și-a lansat platforma de pariuri online în august 2017. Aceasta oferă un bonus de 100% în limita a 300RON, care are o condiție de rulaj de doar 1x. În mare oferta este foarte atractivă din mai multe puncte de vedere, dar are și o parte mai puțin plăcută, dacă o putem numi așa.

Descoperă top 5 agenții de pariuri recomandate de PariuriX!

 

Bonus PublicWin - Cum primesc bonusul?

Deschizi un cont și efectuezi un depozit, și vei primi instant un bonus egal cu suma depusă în limita a 300RON. Depui 300RON și mai primești încă 300RON extra. Bonusul de 100% poate fi declanșat pentru orice depozit de minim 10RON (poți depune această sumă din agențiile stradale PublicWin - detalii AICI).


Cum deblochez bonusul?

Recunosc că am fost surprins să văd că acesta are o condiție de rulaj de doar 1x. Deci dacă iei un bonus de 300RON, trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 300RON. Sună foarte bine, dar există într-adevăr și o mică problemă. Pentru rulaj vor conta doar acele bilete care conțin minim 5 pronosticuri de cote 1.30+ fiecare (pot fi atât pre-meci cât și live). Deci trebuie să utilizezi bonusul doar pe pariuri multiple. Nu am mai văzut o astfel de ofertă nicăieri ce-i drept. Ea va dezavantaja pe cei obișnuiți să joace mai mult pariuri single, dar nu îi va încurca prea tare pe pariorii care oricum joacă bilete de 1 metru.

Mai există însă o parte pozitivă. În dreptul biletului de pariuri vei avea un buton cu care să selectezi dacă vrei ca respectivul pariu să fie plasat cu bani bonus sau nu. De ce este asta important? Pentru că la alte agenții de pariuri trebuie întâi ca balanța reală să dea pe 0 înainte ca bonusul să poată fi utilizat, iar aici nu e cazul - îl poți folosi când ai tu chef. Deci poți plasa pariuri de orice tip și cote cu bani normali în orice moment,  iar când joci bilete cu 5+ selecții alegi să utilizezi banii bonus.

Joacă acum la casa de pariuri online PublicWin!

Am mai observat în regulament un paragraf interesant. Dacă un pariu plasat cu bani bonus este câștigător dar conține unul sau mai multe pronosticuri care primesc cotă 1.00, vei primi câștigul ca bani normali, dar fără a mai primi și miza! Încă ceva, înainte de a putea retrage suma depusă ea trebuie rulată măcar o dată pe orice cote, dar acest aspect este valabil la orice casă de pariuri de pe lumea asta. Deci nimic ieșit din comun aici.

Deși este o ofertă ceva mai inedită decât cele cu care suntem obișnuiți la alte case de pariuri online, în același timp este o promoție destul de interesantă. Recomand să citești totuși de pe site regulamentul complet al ofertei înainte de a aplica pentru ea. Nu scrie pentru cât timp este valabil bonusul din momentul acordării, așa că recomand să nu îl ții cu lunile pe cont.


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi