Bonus PokerStars

La momentul actualizării articolului (2 decembrie 2016) PokerStars (deschide un cont acum) oferea clienților noi posibilitatea de a alege între două bonusuri pentru prima depunere: un bonus de 100% în limita a 600$ ce este eliberat treptat pe parcurs ce te joci, sau un bonus ce constă în jocuri gratuite în valoare de 30$.

JOACĂ POKER LA CAMERA RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM!


 

ATENȚIE: 

Ia în considerare că orice site de gambling are obișnuința de a schimba eventual bonusul, deci este posibil ca oferta prezentată în articol să nu mai fie valabilă în momentul în care citești aceste rânduri. Pe de altă parte, din septembrie 2015 și până în noiembrie 2016 PokerStars (D.ONJN 1438/12.08.2016)  nu a schimbat deloc oferta de bun venit!

Totuși cel mai bine este să accesezi ACEST ARTICOL, deoarece aici vom încerca să actualizăm mereu ofertele pentru prima depunere oferite de camerele de poker licențiate în România, sau ai putea accesa direct site-ul PokerStars (intră acum). 

Află de la PariuriX tot ce trebuie să știi despre camera de poker online PokerStars!

 

Bonus de 100% în limita a 600$

Pentru a primi acest bonus trebuie să efectuezi o primă depunere utilizând codul ”STARS600”. Te vei califica pentru un bonus egal cu suma depusă, dar care va fi eliberat treptat pe parcurs ce te joci. De fiecare dată când acumulezi 200 de VPP vei primi pe cont un bonus de 10$ care nu este supus vreunei condiții de rulaj. Ia în coniderare faptul că pentru această ofertă nu se califică doar prima depunere, ci primele 3 cu condiția ca ele să fie efectuate într-un termen de 60 de zile. De asemenea bonusul maxim de 600$ se referă la suma celor trei depozite, și nu la fiecare în parte.  Din momentul efectuării ultimului depozit din cele 3 eligibile vei avea la dispoziție un interval de 4 luni pentru a debloca parțial sau integral bonusul. 

Vrei să afli mai multe despre BetStars, platforma de pariuri sportive a celor de la PokerStars? Atunci accesează acest link: https://pariurix.com/agentii/betstars

 

Jocuri gratuite în valoare de 30$

Poți renunța la bonusul prezentat mai sus și să optezi pentru un bonus instant de 30$ oferit sub forma de jocuri gratuite. Tot ce ai de făcut este să folosești codul ”THIRTY” laînregistrare. Această variantă este mai bună pentru jucătorii care nu au de gând să depună sume mari de bani. Pentru a primi acest bonus este suficient să depui minim 20$. Uite cum este el structurat:

  • Ziua 1 : 5 bilete Spin & Go de $1 5 şanse de a câştiga până la $10.000
  • Ziua 2 : 5 bilete Spin & Go de $1 5 şanse de a câştiga până la $10.000
  • Ziua 3 : 5 bilete Spin & Go de $1 5 şanse de a câştiga până la $10.000
  • Ziua 4 : Bonus cash de $5 Încearcă orice jocuri, la alegere
  • Ziua 5 : 5 bilete Spin & Go de $1 5 şanse de a câştiga până la $10.000
  • Ziua 6 : Bonus cash de $5 Încearcă orice jocuri, la alegere


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi