Bonus poker Unibet, 200€ și bilete gratuite la turnee atractive

Ce ai zice de un bonus poker Unibet foarte consistent? Pachetul de bun venit constă în 100% bonus până 200€, un bilet gratuit de 10€ la Unibet Open și 4 bilete pentru turnee cu premii totale de 2,000€. Te-am făcut curios? Atunci citește mai departe pentru că îți voi prezenta exact despre ce este vorba.

Deschide cont  de aici și încasează acum pachetul de bun venit la Unibet Poker!


Bonus Poker Unibet de 100% până la 200€

Acest bonus m-a interesat în mod deosebit pentru că pariez destul de des la Unibet (licență până în 2026 prin Decizia nr. 1564/25.08.2016). Iar atunci îmi este comod să încerc și alte tipuri de jocuri de noroc pe același site. Am observat că bonusul nu se activează imediat după efectuarea depunerii, ci după ce intri pentru prima dată în aplicația de poker.

Am mai văzut că acesta nu este creditat instant, ci vei primi banii pe parcurs ce te joci. Dar de fapt și la celelalte camere de poker licențiate situația este aceeași. La Unibet Poker bonusul este deblocat în 5 tranșe după cum urmează:

  • Tranșa 1: după ce realizezi un rake de 2€ primești un bonus de 1€
  • Tranșa 2: după ce realizezi un rake de 10€ primești un bonus de 4€
  • Tranșa 3: după ce realizezi un rake de 50€ primești un bonus de 15€
  • Tranșa 4: după ce realizezi un rake de 150€ primești un bonus de 40€
  • Tranșa 5: după ce realizezi un rake de 588€ primești un bonus de 140€

În caz că nu știi, rake-ul constă în taxele pe care le plătești atunci când participi la jocuri cash, sit & go și turnee. Trebuie să acumulezi un rake de 800€ pentru a debloca integral bonusul maxim. A, da, era să uit: ai la dispoziție 60 de zile să îndeplinești aceste condiții.

 

Bilete gratuite la turnee atractive

Îmi place faptul că pachetul de bun venit conține mai mult decât bonusul despre care am vorbit mai sus. Întotdeauna mă încântă ideea de a primi câteva bilete gratuite la turnee cu premii atractive. Am posibilitatea de a câștiga ceva bani în plus fără a umbla la portofel. Plus că sunt puse în joc premii calumea, nu ca la acele turnee freeroll unde intră oricine și te lupți 2 ore ca să câștigi 10 cenți.

În primul rând primești un bilet la Unibet Open în valoare de 10€. Acesta este valabil timp de 7 zile de la creditare și îți oferă posibilitatea de a te califica la un turneu offline unde premiile evident că sunt foarte consistente.

Deschide cont de aici și încasează acest bonus poker Unibet chiar acum!

În al doilea rând, primești 4 bilete pentru turnee freeroll cu premii de 500$ fiecare. Eu din aceste turnee am reușit să câștig vreo 100$, și asta pentru că am dat de destul de mulți începători. Ceea ce e logic, pentru că vorbim de turnee destinate doar jucătorilor noi. Iar unii dintre aceștia nu s-au mai jucat niciodată pe un site de poker. Așa că dacă ai un pic de experiență, poți câștiga chiar mai mult ca mine.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive