Bonus poker PokerStars - jocuri gratuite de 30$ sau 600$!

Bonus poker PokerStars - încasează un bonus la alegere! Jocuri gratuite de 30$ la o depunere de minim 20$, sau un bonus de 100% până la 600$. 
 

Două bonusuri - tu pe care îl alegi?

PokerStars (Licență până în 2026 prin Decizia nr. 1438/12.08.2016) este cu siguranță cea mai bună cameră de poker din lume, așa că nu te va mira când îți voi spune că am cont aici de foarte mulți ani. A trecut atât de mult timp de când am încasat pachetul de bun venit, încât nici nu mai țin minte în ce consta.

Deschide cont de aici și încasează acum 100% până la 600$ sau 30$ instant!

M-am uitat de curând peste pagina de promoții și am văzut că cei care își deschid acum cont au posibilitatea de a alege între două bonusuri. Prima ofertă este recomandată pentru jucătorii care intenționează să depună sume mai consistente: 100% până la 600$. A doua ofertă este mai degrabă bună pentru cei care vor să scoată maximul dintr-un depozit minim. Depui 20$ și primești în plus jocuri gratuite în valoare de 30$. Fiecare bonus este bun în felul său, totul ține de tine.

 

Bonus poker PokerStars - 100% până la 600$

Dacă vrei să optezi pentru această ofertă va trebui să introduci codul ”STARS600” atunci când efectuezi prima depunere. Dacă ești familiarizat cu bonusurile la poker, atunci vei ști că acestea se acordă destul de diferit de cele de la pariuri sportive. Nu vei primi banii instant, ci ei vor fi creditați pe parcurs ce te joci.

Cum se calculează asta mai exact?  La fiecare joc, indiferent că e cash, sit & go sau turneu, nu toți banii se duc către pot. O parte constituie taxe, care sunt cunoscute sub numele de rake. Pentru fiecare 1$ plătit ca taxe încasezi 5,5 VPP (Vip Play Points). La fiecare 200 VPP acumulate vei debloca o tranșă de 10$ din bonus. Odată deblocat, îl poți utiliza cum ai chef. Nu are atașate condiții de rulaj. Practic, cu cât te joci mai mult și pe mize mai mari, cu atât vei acumula mai repede bonus.
 

Ai timp destul să deblochezi bonusul

Încă ceva  foarte important. Dacă vrei să optezi pentru bonusul maxim, nu e obligatoriu să depui 600$ din prima. Valoarea bonusului este raportată la suma primelor 3 depuneri, cu condiția ca acestea să fie efectuate într-un termen de maxim 60 de zile de la înregistrare. Deci dacă eu depun azi 100$, peste o săptămână 150$, și peste încă o lună 200$, voi putea debloca până la 450$ bonus.

Din momentul în care ai efectuat ultimul depozit, ai la dispoziție 4 luni pentru a debloca bonusul parțial sau integral. Deci dacă a treia depunere o efectuezi la 60 de zile de la înregistrare, înseamnă că vei avea în total cam jumătate de an. Tare nu? Oricum poți debloca doar o parte din bonus, nu e nici o problemă dacă nu reușești să îl scoți tot.

 

Bonus poker PokerStars - jocuri gratuite de 30$

Alternativa este să utilizezi codul ”THIRTY” atunci când depui pentru prima dată. Depozitul minim trebuie să fie de 20$. Vei primi din partea ”casei” 10$ bani cash, și încă 20$ sub formă de bilete de turnee. Aceste recompense sunt eliberate treptat, pe durata a 6 zile, după cum urmează:

  • Ziua 1 : 5 bilete Spin & Go de $1 - 5 şanse de a câştiga până la $10.000
  • Ziua 2 : 5 bilete Spin & Go de $1 - 5 şanse de a câştiga până la $10.000
  • Ziua 3 : 5 bilete Spin & Go de $1 - 5 şanse de a câştiga până la $10.000
  • Ziua 4 : Bonus cash de $5 - Încearcă orice jocuri, la alegere
  • Ziua 5 : 5 bilete Spin & Go de $1 - 5 şanse de a câştiga până la $10.000
  • Ziua 6 : Bonus cash de $5 - Încearcă orice jocuri, la alegere

Ție care pachet de bun venit îți face mai tare cu ochiul? Pe care îl alegi? Eu zic că ambele sunt tentante, dar contează mult ce sume intenționezi să depui. Contează și cât de mult ai de gând să te joci.

Deschide cont de aici și încasează acum 100% până la 600$ sau 30$ instant!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!