Ce bonusuri găsim la camerele de poker online și care are cea mai bună ofertă

Bonus poker – vezi ce bonusuri pentru prima depunere oferă camerele de poker online licențiate în România și care din ele are cea mai bună ofertă. Mare parte dintre camerele de poker au oferte destul de tentante pentru jucătorii noi, dar să vedem exact ce oferă fiecare în parte.

 1. Bonus pokerstars.com (D. 2165/28.08.2015)

Cea mai mare cameră de poker din lume oferă clienților din România posibilitatea de a alege între două bonusuri pentru prima depunere.

Dacă efectuezi o depunere de minim 20$ utilizând codul ”FREE20” vei primi un bonus poker instant de 20$. Deci depui 20$ și joci cu 40$. Bonusul nu are atașată vreo condiție de rulaj, dar chiar și așa n-ai voie să efectuezi un depozit și apoi să soliciți o retragere imediat ce ai primit bonusul. Stafff-ul Pokerstars își rezervă dreptul de a reține orice recompensă cash dacă ajunge la concluzia că n-ai depus cu intenția de a folosi respectivii bani pentru a juca. Pe lângă acest bonus vrei primi și un milion bani virtuali.

Dacă intenționezi să joci poker destul de mult și ești în căutarea unui bonus ceva mai consistent, atunci poți efectua un depozit utilizând codul ”STARS600”. Te vei califica pentru un bonus de 100% din suma depusă, iar această ofertă nu este valabilă doar pentru prima depunere, ci pentru primele trei. Singura condiție este ca toate cele trei depuneri să fie efectuate într-un interval de maxim 60 de zile, iar suma totală pe care o poți primi ca bonus este de 600$.

Bonusul nu este eliberat instant, ci vei primi câte o rată de 10$ la fiecare 200 VPP-uri acumulate (VIP Player Points). Primești 5,5 VPP pentru fiecare dolar investit în taxe (rake). Oferta devine activă din momentul în care ai efectuat primul depozit și este valabilă timp de patru luni după ce ai efectuat cel de-al treilea depozit. Pentru a o lungi cât mai mult, poți efectua acum o depunere, mai efectuezi o a doua depunere după 60 de zile, iar astfel ai la dispoziție un total de șase luni pentru a debloca parțial sau integral bonusul.

 1. Bonus 888Poker.com (D. 2162/28.08.2015)

A doua cea mai mare cameră de poker din lume vine și ea cu o promoție destul de atractivă pentru clienții noi. Dacă efectuezi un depozit de minim 10$ utilizând codul ”10PLUS” vei primi un pachet de bun venit format din:

 • un bonus instant de 10$
 • un bonus de 100% în limita a 400$
 • 7 bilete la turneele ”$500 First Depositors”
 • un bilet la turneul ”First Depositors’ Challenge”

888poker.png

Să presupunem că ai depus 100$. Din start primești un bonus instant de 10$ pe care îl poți utiliza imediat, biletele enumerate anterior, plus că te califici pentru un bonus suplimentar de 100$. Bonusul de 100% este eliberat treptat în tranșe de câte 10$ la fiecare 100 de puncte statut acumulate.

Turneele ”$500 First Depositors” au loc destul de des, astfel încât cu siguranță vei avea destule oportunități de a folosi biletele primite cadou. Ai șanse destul de mari să câștigi ceva bani prin intermediul acestor turnee ținând cont că ele sunt destinate doar jucătorilor care au depus pentru prima dată la 888poker.com, iar mulți dintre aceștia sunt chiar jucători noi care n-au mai jucat poker online pe bani reali până acum.

Turneul First Depositors’ Challenge nu-ți oferă posibilitatea de a câștiga direct un premiu în bani, dar dacă te clasezi în top10 vei primi un bilet pentru ”Sunday Challenge Tournament” acolo unde sunt puse la bătaie premii în valoare totală de 75,000$, deci poți câștiga o sumă destul de consistentă de bani dintr-o singură lovitură fără să depui prea mult efort.

 1. Bonus poker la unibet.ro (D. 2164/28.08.2015)

Cel mai accesat site de jocuri de noroc online din România oferă bonusuri foarte tentante la pariuri sportive și jocuri de cazino, dar vine cu o ofertă interesantă și la poker. Clienții care efectuează prima depunere sau primul transfer în camera de poker se califică pentru un bonus de bun venit de 100% în limita a 200€ ce este eliberat treptat în cinci tranșe, după cum urmează:

 • Tranșa 1: primești un bonus de 1€ după ce obții un rake de 2€
 • Tranșa 2: primești un bonus de 4€ după ce obții un rake de 10€
 • Tranșa 3: primești un bonus de 15€ după ce obții un rake de 50€
 • Tranșa 4: primești un bonus de 40€ după ce obții un rake de 150€
 • Tranșa 5: primești un bonus de 140€ după ce obții un rake de 588€

Această ofertă este valabilă timp de 60 de zile, iar bonusul nu este supus vreunei condiții suplimentare de rulaj.

unibet-poker.png

 1. Bonus poker la netbet.ro (D.927/24.06.2015)

Cei de la Netbet vin și ei cu o ofertă promoțională foarte avantajoasă pentru clienții noi. Prima depunere efectuată utilizând codul ”FREE20” îți aduce un pachet de bun venit format din:

 • un bonus instant de 20€
 • un bonus de 200% în limita a 1500€
 • 3 bilete la turneele ”VIP Instant Win”
 • 2 bilete la turneele ”Weekly Final”

Bonusul instant de 20€ este eliberat în două tranșe: 10€ imediat ce ai efectuat un depozit și 10€ după șapte zile de la efectuarea respectivei depuneri.

netbet-poker.png

Din momentul în care ai efectuat primul depozit sau transfer de fonduri către platforma de poker ai la dispoziție un termen de 45 de zile pentru a debloca bonusul de 200% în limita a 1500€. Acesta este eliberat pe parcurs ce te joci în trei etape, după cum urmează:

 • Etapa 1: primești un bonus de 2€ după ce acumulezi 100 de puncte de poker
 • Etapa 2: primești câte un bonus de 2€ pentru fiecare 135 de puncte, până la 10€
 • Etapa 3: primești câte un bonus de 2€ pentru fiecare 135 de puncte, până la 1500€
 1. Bonus poker la sportingbet.ro (D. 2163/28.08.2015)

Sportingbet este un operator important din România, care pe lângă pariuri sportive și jocuri de cazino are și o cameră de poker numită Paradise Poker. Clienții Sportingbet care încearcă pentru prima dată această cameră se califică pentru un bonus de până la 1.000€. Pentru a putea beneficia de pe urma acestei promoții este necesar să accesezi secțiunea de Poker de pe site, opțiunea ”Pagina mea de poker”, acolo unde trebuie să introduci codul ”BONUS1000” în chenarul din dreptul la ”Sumarul bonusurilor”.

paradise-poker.png

Din acel moment ai la dispoziție un termen de 60 de zile pentru a debloca parțial sau integral bonusul, acesta fiind eliberat în tranșe de câte 20€ pentru fiecare 200 de puncte de poker acumulate. Este important de precizat că spre deosebire de bonusurile precedente, bonusul Sportingbet poate fi deblocat integral indferent de suma depusă sau transferată.

Clienții noi primesc și un bilet pentru turneul ”€1,000 Freeroll”, turneu ce are loc o dată pe lună în fiecare a doua zi de joi, cu începere de la ora 21:00.

 1. Bonus poker la winmasters.com (D. 928/24.06.2015)

Efectuează un depozit sau un transfer de minim 40 RON și te vei califica pentru un bonus de 200% în limita a 1.500€ ce este eliberat treptat în tranșe de câte 10€ pentru fiecare 800 de puncte de poker acumulate. Primești 16 puncte pentru fiecare 1€ rake. Oferta este valabilă timp de 75 de zile din momentul  în care ai efectuat primul depozit/ transfer.

winmasters-poker.png

Lucruri importante de precizat

La majoritatea camerelor de poker care oferă un bonus pentru prima depunere primești câte o tranșă de 2$-20$ după ce acumulezi un anumit număr de puncte. Punctele se acordă în funcție de rake-ul acumulat, dar rata exactă de conversie diferă de la cameră la cameră. Această informație este importantă pentru a ști cât de ușor este de deblocat un bonus. Din păcate nu pot face o comparație corectă între bonusuri din moment ce unele camere de poker evită să spună care este această rată de conversie sau au informația bine ascunsă pe site, fiind nevoie de o căutare amănunțită pentru a o găsi.

Dar voi face o comparație între două camere care au făcut publice această rată de conversie:

 • Pokerstars oferă 10$ la fiecare 200VPP acumulate la o rată de 5,5 VPP =  1$ rake. Deci mai exact primești o tranșă de 10$ la un rake de 36.36$.
 • Winmasters oferă 10$ la fiecare 800 de puncte de poker acumulate la o rată de 16 puncte = 1€ rake. Deci primești 10$ la un rake de 50$.

Recapitulare – bonusuri poker oferite de camerele de poker online licențiate

Să recapitulăm întâi pe scurt bonusurile oferite:

 • Bonus pokerstars.com - 20$ instant utilizând  codul ”FREE20” sau bonus de 100% în limita a 600$ utilizând codul ”STARS600”.
 • Bonus 888poker.com – 10$ instant + 100% în limita a 400$ + 7 bilete pentru ”$500 First Depositors” + un bilet pentru ”First Depositors’ Challenge” dacă utilizezi codul ”10PLUS
 • Bonus unibet.ro – bonus de 100% în limita a 200€
 • Bonus netbet.ro 20$ instant + bonus de 200% în limita a 1500€ + 3 bilete pentru ”VIP Instant Win” + 2 bilete pentru ”Weekly Final” dacă utilizezi codul ”FREE20
 • Bonus sportingbet.ro – bonus de până la 1000$ + bilet pentru ”€1,000 Freeroll”,
 • Bonus winmasters.com – bonus de 200% în limita a 1500€

Care este cel mai bun bonus poker online oferit de o cameră licențiată?

Este greu de spus. Pachetul oferit de netbet.ro este fără îndoială foarte tentant, dar nici cel de la 888poker.com nu este de neglijat.

Mie unul îmi place în special ceea ce oferă sportingbet.ro dintr-un motiv foarte simplu: bonusul de 1.000$ poate fi deblocat integral indiferent de suma depusă. Dacă ești un jucător bun de poker este de ajuns să depui chiar și 50$-100$ pentru a debloca întreaga sumă de 1.000$, cu condiția ca în nici un moment să nu pierzi întreaga bancă. Atâta timp cât eşti mereu cel puțin pe egal și păstrezi suficienți bani pentru a juca în continuare te poți bucura de un profit constant de pe urma bonusului.

Nu trebuie să uităm că pokerstars.com este cea mai bună cameră de poker din lume și în nici un caz nu vei regreta dacă joci acolo, așa cum și unibet.ro reprezintă o soluție foarte bună pentru cei care vor să aibă un singur cont pentru pariuri sportive, jocuri de cazino și poker la cel mai bun site de jocuri de noroc online din România.

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să joci poker online? Află acum!

Te-ar mai putea interesa şi:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi