Bonus poker 888Poker - nu rata bonusul de 3,000RON!

Bonus poker 888Poker - încasează până la 3,000RON bonus la una dintre cele mai tari camere de poker din mediul online!  Am citit pe mai multe site-uri și forumuri de afară păreri despre această platformă și am constatat că la nivel mondial 888Poker este considerată ca fiind a doua cea mai bună cameră de poker din lume, după PokerStars desigur.

Deci este foarte bine că aceasta este licențiată și la noi. După ce și-a luat licența pe 10 ani site-ul 888.ro (Licență până în 2026 prin Decizia nr. 1439/12.08.2016) a început să se concentreze pe nevoile jucătorilor români oferind întreaga platformă în limba română, dar și posibilitatea de a depune și juca în lei românești. Tot atunci a introdus și un nou bonus pentru poker care trebuie să recunosc că este foarte consistent: 100% până la 3,000RON. Și termenii ofertei sunt avantajoși. Mai mult decât atât, clienții noi primesc în plus și câteva bilete pentru turnee cu premii atractive, astfel încât cu puțin noroc îți poți crește rapid bankrollul.

Deschide cont de aici și încasează acest bonus poker 888Poker de 3,000RON!

 

Bonus poker 888Poker - 100% până la 3,000RON

Dacă vrei să aplici pentru bonusul maxim, atunci să îți verifici identitatea contului înainte de a depune! Cu un cont neverificat nu vei putea efectua depozite mai mari de 200€. Deci nici bonusul nu va putea fi mai mare. Oricum procesul de verificare KYC este obligatoriu prin lege în maxim 30 de zile de la înregistrare. Așa că tot nu scapi de el (detalii aici).

Ca majoritatea bonusurilor la poker, și cel despre care vorbim aici nu este oferit instant. Efectuezi un depozit, iar din acel moment ai la dispoziție 90 de zile să deblochezi cât mai multe tranșe. Pentru fiecare 100 de puncte de poker acumulate primești 40RON bonus.
 

Cum deblochez bonusul?

Dacă de exemplu ai depus 1,000RON, atunci ai posibilitatea de a debloca maxim 25 de tranșe în acel interval de 3 luni. Pentru a debloca toate cele 25 de tranșe, îți trebuiesc 2,500 de puncte. Dar și dacă acumulezi mai puține nu este problemă, deoarece nu este obligatoriu să deblochezi suma integrală. Banii deblocați pot fi retrași sau utilizați în orice mod dorești, și asta pentru că nu există condiții de rulaj suplimentare.

Punctele de poker sunt acordate pe parcurs ce te joci. Cu cât joci mai mult și pe mize mai mari, cu atât acumulezi mai multe puncte. Dacă ai nevoie de o explicație ceva mai tehnică, atunci îți pot spune că aceste puncte se deblochează în funcție de rake (taxele pe care tu le plătești atunci când joci) după cum urmează:

  • 2 puncte la fiecare 4RON rake la jocuri cash
  • 2 puncte la fiecare 4RON rake la turnee
  • 1 punct la fiecare 40RON jocuri de cazino

 

Bilete la turnee și alte facilități pentru jucătorii noi

Pe lângă pachetul de bun venit, ca și client nou mai primești în plus:

  • Acces gratuit în Jocul primelor depuneri - ”$ 80k First Depositors’ Challenge”.  Primii 10 jucători clasați vor primi fiecare câte un loc la "Sunday Challenge", turneu ce are loc în fiecare duminică la ora 19:35 GMT
  • Bilet pentru un turneu cu premii de 1,000$ destinat special jucătorilor noi.
  • Bilete pentru șapte turnee freeroll cu premii de 500$ fiecare, toate destinate jucătorilor noi

Deschide cont de aici și încasează un bonus de bun venit până la 3,000RON!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi