Bonus pentru jocuri de cazino: 20RON fara depunere si 400RON pentru primul depozit!

Acest cazino online tocmai si-a schimbat bonusul pentru clientii noi, venind cu o oferta mult mai atractiva decat cea pe care o avea in trecut!

Toti cei care isi deschid acum un cont prin intermediul link-urilor noastre primesc un bonus de bun venit de 20RON, fara a fi necesara vreo depunere! De asemenea, daca va hotarati sa efectuati un depozit de 400RON, primiti un bonus de 100%! Conditiile de rulaj sunt mult mai lejere decat inainte!

Profita acum de aceasta promotie!

bonus-sportingbet.png

Bonus de bun venit

  • Aceasta oferta este valabila pentru clientii noi care si-au deschis un cont nou dupa data de 9 Septembrie 2014.
  • Banii gratuiti vor fi disponibili pentru unul din cele patru jocuri promovate: Twin Spin, Blackjack Classic, European Roulette si Live Roulette (la alegerea voastra). 
  • Dupa ce ati ales jocul, bonusul va fi creditat instant in cont.
  • Banii bonus trebuie rulati in jocul ales de voi de 100 ori in maxim trei zile de la momentul deschiderii contului. Asta inseamna ca trebuie sa efectuati un rulaj de 2,000RON. Toate jocurile conteaza in proportie de 100% pentru rulaj. 

Bonus pentru prima depunere

  • Aceasta oferta este valabila pentru clientii noi care au efectuat o prima depunere dupa data de 9 Septembrie 2014.
  • Bonusul de 400RON este disponibil doar daca efectuati o depunere de minim 400RON.
  • Dupa ce ati efectuat aceasta depunere, trebuie sa selectati unul din cele patru jocuri promovate: Twin Spin, Blackjack Classic, European Roulette si Live Roulette (la alegerea voastra).
  • Bonusul va fi acordat in ziua urmatoare pana la ora 12:00 PM si va fi disponibil doar in jocul ales de voi. 
  • Acesta trebuie rulat de 35 ori, dar trebuie mentionat faptul ca nu toate jocurile conteaza in proportie egala pentru indeplinirea conditiilor de rulaj. Contributia exacta arata in felul urmator: Slots (100%), Blackjack (25%), Roulette (25%), Live Roulette (25%). Asta inseamna de fapt ca bonusul trebuie rulat de 35 ori la Twin Spin sau de 140 ori la oricare din celelalte trei jocuri.
  • Aveti la dispozitie un termen de 14 zile sa deblocati bonusul.

Bonus VIP
Jucatorii care depun cel putin 2,000RON vor primi un bonus special! Pentru a afla in ce consta acest bonus, trebuie sa va deschideti un cont, sa accesati bonusul de bun venit de pe pagina de promotii,  iar de aici apasati pe butonul "Bonus Vip". In maxim trei zile lucratoare veti fi contactat de catre cineva din staff, iar acesta o sa va prezinte o oferta speciala (inainte sa depuneti).

Este la alegerea voastra sa va hotarati daca se merita sa luati unul din cele doua bonusuri pentru prima depunere, insa bonusul de bun venit este o oportunitate la care nu trebuie sa-i dati cu piciorul. Aveti posibilitatea de a castiga o suma de bani fara a depune vreun leu din propriul buzunar. Este si o ocazie buna sa testati serviciile oferite de acest cazino online, pentru a vedea daca merita sa depuneti mai departe sau nu (desi noi suntem de parere ca merita). Insa acum aveti posibilitatea sa va convingeti singuri, in mod gratuit!

Deschide un cont acum si ia bonusul de 20RON fara depunere si pe cel de 400RON pentru primul depozit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi