Bonus pariuri Unibet - Încasează un pariu gratuit de 250RON

Bonus pariuri Unibet - deschide cont acum și încasează un pariu gratuit de 250RON! Dacă pierzi primul pariu, primești banii înapoi! Unibet și-a schimbat de-a lungul timpului de multe ori bonusul pentru prima depunere. Unele pachete de bun venit au fost mai tentante, altele mai puțin tentante. Cel de acum este printre cele mai bune oferite de această casă de pariuri online în ultimii ani. Deci ar fi păcat să nu profiți de pe urma ofertei.

Deschide un cont de aici și încasează acum pariul gratuit de 250RON!
 

Bonus pariuri Unibet - pariu gratuit fără risc de 250RON

Primul pariu la Unibet (Licență până în 2026 prin Decizia nr. 1564/25.08.2016) este din partea casei, dacă putem spune așa. Plasează un pariu pariu pre-meci sau live pe o cotă de minim 1.40, iar dacă acesta este pierzător ești rambursat integral în limita a 250RON!

Banii sunt restituiți ca bonus și trebuiesc rulați de 3 ori pe cote de minim 1.40 înainte de a putea fi retrași. Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 30 de zile. Acum să fim sinceri. Acestea sunt printre cele mai lejere condiții de rulaj pe care le poți găsi vreodată la un bonus. Doar dacă nu ești interesat să pariezi și vrei bani moca te-ai putea plânge. Pardon, nici atunci! Încasează banii acum!
 

Exemplu

Deci presupunem că primul tău pariu este de 250RON (nu ai motive să pariezi mai puțin fiindcă ești acoperit). Dacă acesta iese nu mai primești vreun bonus, dar te poți bucura de un câștig consistent dintr-o singură lovitură. Câștig ce nu trebuie rulat în vreun fel. Dacă pariul nu iese, primești înapoi cei 250RON și ai de rulat 750RON în 30 de zile (o medie de doar 25RON / zi).
 

Ce trebuie să mai știi

Bonusul este acordat indiferent de metoda de plată pentru care optezi. Eu recomand Trustly. M-am uitat peste termenii și condițiile ofertei, dar nu am observat nimic ieșit din comun. Nu am văzut vreo restricție în ceea ce privește opțiunile de pariere, deci poți opta pentru orice tip de pariu.

Părerea mea este să te folosești de această ofertă atunci când vrei să joci o sumă mai mare pe un meci. Pentru că acest pariu gratuit este oferit o singură dată, iar de aceea ar fi bine să profiți la maxim de pe urma lui.

Deschide un cont și încasează acum Bonus Pariuri Unibet de 100% până la 250RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!