Bonus pariuri Sportingbet - încasează instant până la 200RON!

Bonus pariuri Sportingbet de 100% până la 200RON INSTANT! Îl poți încasa foarte ușor, practic ți se dublează banii depuși INSTANT!

Începând cu 1 septembrie 2016, clienții noi ai acestei case de pariuri pot juca cu o sumă dublă decât cea depusă. Așa că m-am gândit să vin cu un articol în care să îți arăt cum poți profita de pe urma acestei oferte. Aici mai poți încasa un bonus de 500 RON, tot instant, dar la altă casă de pariuri online.

Deschide cont aici și încasează INSTANT acest bonus pariuri Sportingbet de 200RON!

 

BONUS PARIURI SPORTINGBET - Cum iau banii?

Deschide un cont la Sportingbet (Licență până în 2026 prin Decizia nr. 1558/25.08.2016) și efectuează un depozit. Vei primi instant un bonus egal cu suma depusă, până la 200RON. Depui 200RON și poți juca instant cu 400RON, tare nu? Atenție! Trebuie să alimentezi contul cu fonduri în maxim 7 zile de la înregistrare. Altfel nu vei mai putea încasa pachetul de bun venit.

Și acum să trecem la partea care știu că îi ”doare” pe cei mai mulți pariori: RULAJUL. Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote de minim 1.70 în termen de 30 de zile. Asta înseamnă că dacă ai luat un bonus de 200RON, vei avea de rulat 2,000RON. Știu ce vei zice, nasol.

Ca să îndeplinești această condiție trebuie să pariezi în medie cam 70RON / zi. Asta înseamnă sub 20% din întreaga bancă de 400RON. Simplu ca bună ziua! În zilele mele de ”glorie”, când mă țineam de pariuri live mai ales, rulam și de mult mai multe ori întreaga bancă în aceeași zi.Am mai zis-o și repet. Dacă ești parior în adevăratul sens, și nu doar vânător de bonusuri, nu te vei speria de aceste condiții.

 

Atenție la depunerile prin Skrill / Neteller!

Vezi că acest bonus pariuri Sportingbet nu este acordat dacă primul tău depozit este prin Skrill / Neteller. Dar poți depune și prin alte metode precum card de credit / debit, transfer bancar sau Paysafecard, deci soluții se găsesc.

În rest nu am văzut alte restricții. Unele case de pariuri acceptă pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj doar anumite opțiuni de pariere. Aici însă nu este cazul de așa ceva. Deci ce să zic, baftă la pariat! Și nu uita că trebuie conform legii să îți verifici contul în 30 de zile de la înregistrare, altfel toți banii vor fi virați către bugetul statului!

Deschide cont de aici și încasează acum acest bonus de 100% până la 200RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!