Bonus pariuri Maxbet - 50RON fără depozit + 900RON la depunere!

Bonus pariuri Maxbet - încasează 50RON fără depozit, și încă 100% până la 900RON! Nu prea mai vezi bonusuri fără depuneri în ultima perioadă, pentru mulți poate fi o oportunitate bună să testeze platforma Maxbet.

Casa de pariuri online Maxbet (Licență până în 2026 prin Decizia nr. 2555/22.12.2016) este din ce știu singura care în acest moment oferă un bonus fără depozit la pariuri sportive. Acesta este de 50RON, iar dacă te hotărăști să depui primești și 100% până la 900RON.

Deschide cont  de aici și încasează acum un bonus de 50RON fără depozit!

Eu mi-am deschis cont înainte ca pachetul de bun venit să fie atât de atractiv, așa că l-am ratat. Părerea mea este că ar trebui să profiți de oportunitate și să pui mâna măcar pe bonusul fără depunere. Pe site scrie că oferta este valabilă până la 31 iulie 2017, dar termenii se pot schimba oricând. M-am uitat un pic peste condiții, vezi mai jos ce am descoperit.
 

Bonus pariuri Maxbet - 50RON fără depozit

Din ce am văzut, acest bonus se acordă destul de ușor. În primul rând deschide un cont nou și loghează-te pe el.

Acum trebuie să îți verifici contul. Procesul de verificare KYC este obligatorie prin lege în 30 de zile de la înregistrare. Cei de la Maxbet au ales totuși să nu ofere bonusul fără depunere până nu parcurgi acest proces. Destul de logic aș putea spune. Că altfel ar apărea conturi fantomă cu carul. Butonul ”Verifică contul” poate fi găsit chiar pe pagina principală. Aici va trebui să uploadezi doar o copie după un act de identitate, de preferabil buletinul.

Acum trebuie să intri în Contul Meu - Bonus, și să introduci codul promoțional ”gratis50” așa cum se poate vedea și în poza de mai jos. Acesta trebuie introdus în maxim 7 zile din momentul în care contul a fost verificat.

Bonusul este valabil timp de 7 zile din momentul acordării. Acesta trebuie rulat de 10 ori pe cote de minim 2.00 înainte de a putea fi retras. Cota de 2.00 poate fi formată și din mai multe selecții, dar nici o selecție nu trebuie să aibă o cotă mai mică de 1.50.

Condițiile de rulaj nu sunt chiar rele ținând cont că acesta este un bonus fără depozit. Deci nu ai nimic de pierdut, nu investești nici un leu. Timpul e cam scurt; 7 zile pentru un rulaj de 10x. Dar dacă stau să mă gândesc bine, în zilele de ”glorie” rulam banca la pariuri live și de 3-4 ori în aceeași zi. Și sigur mă jucam cu sume mai mari de 50RON ....

Este de la sine înțeles că oferta este limitată la o utilizare per persoană / familie / IP și că se fac verificări serioase în acest sens.

 

Bonus pariuri Maxbet - 100% până la 900RON

Bonusul pentru prima depunere este și el foarte consistent, printre cele mai mari din România. Este bun pentru cei care intenționează să depună sume mai mari, dar să vedem dacă și termenii atașați sunt acceptabili.

În primul rând trebuie să efectuezi un depozit de minim 40RON și să îl rulezi o dată în termen de maxim 7 zile. Apoi intră în Contul meu - Bonus și introdu codul ”MAXBET100”. Din nou ți-am atașat o poză, dar e destul de intuitiv oricum. 

 

Apoi bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote de minim 2.00 în decurs de maxim 30 de zile de la creditare. Deci dacă depui 900RON, primești încă 900 bonus și ai de rulat 9,000RON.

Aici am observat însă ceva foarte interesant. Dacă joci pariuri multiple, fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 2.00. Este o diferență importantă față de bonusul fără depozit, acolo unde puteai juca cote de 1.50+ la pariurile în acumulator. Aceasta este o condiție care s-ar putea să cam încurce pe unii pariori. Aici ține de tine și de stilul tău de joc.

Pentru ambele bonusuri nu se califică pariurile care primesc cotă 1.00 și cele închise cu Cash Out. În rest nu ar fi prea multe de spus, dar poți arunca un ochi peste regulamentul complet al celor două promoții.

Am tot discutat despre bonus, dar am mai spus și o repet, degeaba avem oferte promoționale atractive dacă platforma nu satisface nevoia personală de parior. Ia cei 50 RON gratis și spune-ne cum ți se pare MaxBet?

Deschide cont  și încasează chiar acum 50 ron fără depunere +  bonus pariuri Maxbet de 100% până la 900RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!