Bonus pariuri Fortuna - Pariu fără risc de 100% până la 300RON!

Bonus pariuri Fortuna sub formă de pariuri fără risc, 100% până la 300 RON! Au tot schimbat ofertele de bun venit, acest bonus mi se pare cel mai bun din cele oferite până în prezent!

Deschide cont de aici la Fortuna și încasează bonusul de bun venit sub forma unui pariu fără risc de 100% până la 300RON!

 

Despre bonus pariuri Fortuna

Primul pariu la Fortuna (Licență până în 2026 prin Decizia nr. 1560/25.08.2016) este asigurat integral în limita a 300RON. Ce înseamnă asta mai exact? Să zicem că plasezi un pariu de cotă 3.00 în care ai încredere mare. Pentru că ești acoperit, te bagi cu tupeu și joci 300RON.

Dacă pariul este câștigător iei dintr-un foc 900RON! Din acest moment nu vei mai primi vreun bonus, dar poți să faci cu banii câștigați ce  dorești, nu mai este nevoie de rulaj. Poate dacă nu aveai ”plasa de siguranță” nu te-ai fi riscat să joci această sumă. Pentru că am văzut că sunteți destul de puțini care să puneți câteva milioane pe un pariu single. Eu astfel de oferte le joc la cote medii de 3, uneori am luat și cota 5. Este păcat să nu profit, dacă iese am o sumă mare fără condiții, dacă nu iese îi primesc înapoi.

Nu trebuie să pariezi neapărat suma maximă, și nici să joci cotă de 3.00 ca în exemplul meu. De fapt poți paria orice sumă și pe orice cotă vrei. Primul pariu poate fi atât pre-meci cât și live. Dar sincer, dacă joci 5 lei e ca și cum ai epuiza oferta de pomană. Dacă ai posibilitatea mergi pe suma maximă, ai doar de câștigat! Dacă pariul nu iese, atunci primești înapoi cei 300RON sub formă de bonus. Ai într-adevăr de rulat banii, dar eu zic că condițiile sunt mai mult decât decente.

 

Deblocarea bonusului este simplă de tot!

Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote de 1.50 în maxim 30 de zile înainte de a putea fi retras. Dacă ai încasat bonusul maxim de 300RON, atunci ai de rulat 1,500RON. Vine o medie de 50RON / zi, hai că nu ai motive să te plângi de rulaj.Cota minimă este mai mult decât decentă, mai mică decât la principalii competitori. Când vă dădeam eu cote de 1.50, chiar voi ziceați ”ce e cu cotele astea, prind pariuri câștigătoare la 1.50 câte vreau”. Deci la valoarea voastră nu veți întâmpina probleme să îi rulați.

Deschide cont de aici și încasează acum acest bonus pariuri Fortuna!

Mai trebuie să spun că nu există restricții în ceea ce privește metodele de depunere. Poți lua pachetul de bun venit chiar dacă depui prin Skrill. În caz că nu știi, poți depune din oricare din cele peste 600 de agenții stradale Fortuna din țară! Serviciul se numește Fortuna Cashpoint și e super rapid, și e scutit și de taxe.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive