Bonus pariuri BetStars - Te așteaptă 2 FREEBET-uri de câte 10€!

Bonus pariuri BetStars - încasează rapid și ușor 2 freebet-uri de 10€ fiecare. 

Recunosc că nu am privit cu ochi buni în 2015 lansarea platformei BetStars (Licență până în 2026 prin Decizia nr. 1278 /29.06.2016). Încă sunt de părere că această platformă de pariuri sportive nu se ridică la nivelul ”fratelui” mai mare, PokerStars. Dar e drept că agenția a progresat în ultimii 2 ani.

Deschide cont de aici și încasează cele 2 pariuri gratuite de 10€ fiecare!

Oricum dacă ar fi să scot ceva în evidență la această casă de pariuri, atunci acel ”ceva” ar fi bonusul de bun venit. Nu prin consistența lui, pentru că nu e mare, ci prin lejeritatea de a îl încasa. Dar și prin ”valoarea” lui raportat la suma investită. Mai exact, cu o depunere de doar 10€ primești două freebet-uri de câte 10€ fiecare. Deci e ceva de genul - depui 10, te joci cu 30!


Bonus pariuri BetStars - depui 10€ și te joci cu 30€!

Tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont, să efectuezi un depozit și să plasezi un pariu din banii tăi pe 10€. Cota minimă trebuie să fie de 2.00, dar poți plasa acest pariu pe orice sport sau opțiune dorești.

Indiferent de rezultatul pariului, în maxim 48 de ore vei primi 2 pariuri gratuite de 10€ fiecare. Din urma utilizării celor 2 freebet-uri vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă de exemplu utilizezi un FREEBET de 10€ pe o cotă de 3.00 și câștigi, primești pe cont 20€.

Banii respectivi nu sunt supuși vreunei condiții ulterioare de rulaj. Poți să îi și retragi dacă vrei acest lucru. Și cam asta este tot. De aceea zic, vorbim de un bonus simplu, care nu îți dă bătăi de cap. Și care este destul de consistent raportat la investiția pe care trebuie să o faci.

Încă ceva totuși. Depunerile prin Skrill și Neteller nu se califică pentru această ofertă. În rest nu există alte restricții.

Deschide cont și încasează acest bonus pariuri BetStars!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi