Bonus pariuri Betfair - încasează de aici un bonus la alegere!

Bonus pariuri Betfair - află cum poți încasa un bonus la alegere pentru prima depunere. Poți opta pentru 50% din 450 RON, joci 100 RON și primești 100 RON sau vei vedea că este și o a 3-a opțiune!

Am intrat de curând pe site-ul la Betfair (Licență până în 2026 prin Decizia nr. 1291/29.07.2016) ca să văd ce bonus pentru prima depunere mai oferă. Am fost surprins să observ că se poate opta pentru un bonus la alegere, fiind oferite două opțiuni. De fapt există și o a treia opțiune dacă ești pe fază. Cum așa? Citești în continuare sau intră și ia bonusul acum!

Deschide cont și încasează acum un bonus pariuri Betfair la alegere!

 

Bonus pariuri Betfair - 50% până la 450RON

Prima variantă constă într-un bonus de 50% în limita a 450RON. Încasarea lui se face în 3 pași simpli:

  1. Deschide un cont de aici utilizând codul ZSKABL la înregistrare. 
  2. Intră în casierie și efectuează un depozit de minim 100RON.
  3. Intră pe pagina promoției și revendică bonusul de 50% până la 450RON.

Întreaga sumă (depozit + bonus) trebuie rulată de 4 ori pe cote de minim 1.60 înainte să poți solicita o retragere. Dacă ai depus 900RON iei bonusul maxim de 450RON și ai de rulat 5,400RON. Din fericire ai la dispoziție 90 de zile pentru a îndeplini aceste condiții, deci nu trebuie să te grăbești.

Recomand să aplici pentru această ofertă dacă intenționezi să depui o sumă mai mare, și implicit vrei un bonus mai consistent. Dacă în schimb nu vrei să depui așa mult, atunci mai bine te reorientezi către a doua ofertă.

 

Pariază 100RON și primești 100RON bonus

Din nou, este foarte ușor să încasezi bonusul. În primul rând deschide un cont de aici utilizând codul ZSKABI la înregistrare. Apoi intră în casierie și efectuează un depozit de minim 100RON. Acum plasează un pariu de minim 100RON pe o cotă de 1.60 sau mai mare pe platforma Sportsbook.

După plasarea unui pariu eligibil vei fi recompensat cu 100RON bonus. Acesta trebuie rulat pe cote de minim 1.60 în decurs de 90 de zile. Deci dacă ai primit 100RON, trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 300RON.

Ca termeni, această ofertă este mult mai convenabilă. Atâta că nu poți să iei o sumă la fel de mare. Acum depinde de tine ce preferi, este însă bine că ai de ales.

 

Un alt bonus de bun venit dacă ești pe fază

Am observat în ultima vreme că atunci când au loc meciuri sau evenimente sportive mai importante, Operatorul vine cu o ofertă specială și îmbunătățită pentru clienții noi. De obicei ea constă în cote mărite: cotă 4.00 în loc de cotă 1.01, cotă 10.00 în loc de cotă 2.00 și așa mai departe. Sau ceva de genul. Dacă vrei să prinzi o astfel de ofertă, atunci urmărește constant secțiunea promoții pe site-ul care ești acum sau pagina de Facebook Pariurix unde cu siguranță voi posta imediat ce aflu! Și întotdeauna aflu rapid :)

 

Indiferent de oferta pentru care aplici, citește asta!

Sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont indiferent ce bonus alegi.

  • Aceste oferte sunt valabile doar pentru platforma de pariuri sportive (Sportsbook), nu și pentru cea e betting exchange.
  • Poți să aplici pentru o singură ofertă de bun venit. Dacă ai încasat un astfel de bonus, gata, nu mai poți lua altul similar.
  • Este obligatoriu să depui cu cardul de credit / debit pentru a fi eligibil pentru un pachet de bun venit.
  • Doar pariurile de cote 1.60+ contează la rulaj. Acestea pot fi atât single, cât și multiple. În cazul pariurilor multiple cel puțin o selecție trebuie să aibă cotă de 1.60.

Hai că nu este așa complicat. Baftă la încasat bonusul!

Deschide cont de aici și încasează un bonus pariuri Betfair la alegere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!