Bonus pariuri Betano 500 RON - Încasează aici bonusul instant

Bonus pariuri Betano - 100% până la 500 RON! Mi se pare super tare acest bonus de bun venit  pentru că îl primești instant! Țin minte că mi-am făcut cont la Betano la o lună după ce s-a lansat pe piața din România. Atunci bonusul era de doar 200RON, acum l-au mărit substanțial până la 500RON, așa că ar fi păcat să nu îl încasezi dacă nu ai deja cont. 

Nu mai aștepta, deschide un cont de aici la Betano și încasează bonusul de bun venit acum, 100% până la 500 RON


În ce constă oferta Betano pentru clienții noi?

Betano (Licență până în 2027 prin Decizia nr. 172/30.01.2017) oferă clienților noi un bonus de 100% în limita a 500RON. PS: Ți se dublează banii instant! Imediat după ce ai creat contul și ai efectuat primul depozit, suma bonus va fi creditată automat contului tău.

Ca orice ofertă promoțională, are câteva condiții atașate.  Întreaga sumă (depozitul + bonusul) trebuie rulată de 5 ori pe cote de 1.65+ în maxim 90 de zile. Asta înseamnă că dacă ai luat ofera cu suma maximă, vei avea de rulat 5,000RON. Poți juca între timp și cote mai mici de 1.65, doar că ele nu vor conta la rulaj. Apropo, în orice moment poți vedea cât ai rulat accesând pagina lor cu Promoții.

 

Nu poți lua bonusul dacă depui prin Skrill

La multe case de pariuri online oferta de bun venit nu este valabilă în cazul depunerilor prin Skrill. Nici Betano nu mai face această excepție, deși în trecut bonusul a fost valabil și prin Skrill. De câteva zile de când au urcat bonusul la 500 lei, văd că au schimbat termenii.


Bonus pariuri Betano - Nu îți fie teamă de rulaj

Eu zic să nu îți fie teamă de această condiție. Țin minte că eu am îndeplinit-o fără cea mai mică problemă condițiile de rulaj în doar câteva zile. Și dacă joci 50 - 60RON pe zi, tot ai timp berechet să rulezi banii, se vor rula automat. Iar cota minimă de 1.65 este mai mult decât decentă. Reține oricum, că sunt bani primiți moca, dacă nu îi iei nu îi ai ... sunt buni, crede-mă!

Oricum, mă amuz totuși când văd că vă dau ponturi cu cote medii 1,8 și vi se par mici. Poate sunteți genul  care joacă bilete de 1 metru. Atunci aveți numai cote fenomenale prin cap. Acum o cotă 1.65 vi se pare super mică. Dar când vine vorba de rulaj, vă speriați de ea?

ATENȚIE! Pentru bonus pariuri Betano, pariurile contradictorii și cele cu marjă 0% nu sunt luate în considerare la rulaj. Același lucru este valabil și pentru pariurile pe fotbal pe următoarele piețe: șansă dublă, scor exact, handicap și diferență de scor.

Concluzia este simplă. Vă recomand cu încredere acest operator, pe care îl plasez lejer în top 3 case de pariuri online la ora actuală. În plus, îți dublezi banii instant, deci ai mai mulți bani la dispoziție să joci!

Deschide un cont de aici și încasează 100% până la 500RON, bonus exclusiv doar la Betano!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi