Bonus pariuri 888sport - Deschide cont de aici și pune mâna pe 1,000RON

Bonus pariuri 888sport foarte consistent de până la 1,000RON pentru clienții noi!

Am aruncat oprivire peste ofertele de bun venit a tuturor operatorilor licențiați în România, și am constatat că 888Sport (Licență până în 2026 prin Decizia nr. 1439/12.08.2016) are unul dintre cele mai consistente pachete de bun venit. Este o ofertă foarte tentantă pentru pariorii care dispun de capital. Merită să o examinăm mai cu atenție, mai ales că 888 la nivel mondial este cel mai mare operator de gambling.

Deschide cont de aici și încasează acest bonus pariuri 888Sport de 100% până la 1,000RON până nu expiră!

 

Bonusul se eliberează în trepte

Oferta este foarte atractivă din punct de vedere al sumei. Trebuie să fii atent la condițiile bonusului, pentru că modul de acordare a acestuia este destul de diferit față de ce vei vedea la alte case de pariuri. Bonusul este acordat în tranșe de 40RON fiecare, iar fiecare tranșă trebuie rulată și deblocată înainte să o poți primi pe următoarea.

Prima tranșă este acordată imediat după ce efectuezi depozitul inițial. Aceasta trebuie rulată de 10 ori pe cote de 2.00+, după care bonusul activ este deblocat și transferat în balanța normală a contului. În acel moment, o altă tranșă aflată în așteptare devine bonus activ și tot așa.

Dacă depui 1,000RON, atunci vei avea de deblocat 25 de tranșe de 40RON fiecare. Pentru fiecare tranșă ai de rulat câte 400RON.Părerea mea este că pentru majoritatea pariorilor condițiile lor vor crea panică și anxietate. Pe bune, îi văd pe unii că tușesc la cote de 1,5 să ruleze. Însă vei mai jos care e partea faină!

 

Bonus pariuri 888sport - părți bune și părți proaste

Știu că în acest moment mulți pariori vor strâmba din nas din 2 motive. Primul este acela că condițiile de rulaj sunt mai dificile ca la alte oferte. Și așa este, și pe mine m-a cam bulversat inițial acea cotă minimă de 2.00, eram obișnuiți cu cote maxime de 1,6. Dar apoi am văzut că pot să o fac din mai multe pariuri - de exemplu o dublă cu cote de 1.40 și 1.45. Iar atunci rulajul devine mult mai ușor.

Mulți se plâng la acest bonus și de faptul că îl primesc pe bucăți. Dar la fiecare în parte le-am explicat că acest mod de acordare vine și cu un avantaj important. Poți debloca parțial bonusul, și să rămâi cu suma respectivă. Dacă ai, depui 1,000 RON și reușești să deblochezi doar 12 tranșe de bonus, este bine.

Deschide cont de aici și încasează acum acest bonus pariuri 888Sport de 100% până la 1,000RON, oferta se poate schimba oricând, pofită acum!

La alte oferte, dacă nu le deblochezi integral la timp, vei pierde întreaga sumă extra și toate câștigurile obținut din urma rulării ei. Și acesta este un aspect la care trebuie să te gândești. Apropo, vezi că nu există restricții în ceea ce privește depunerile. Deci poți lua cei 1,000RON EXTRA și dacă depui prin Skrill (Moneybookers). Tare nu?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!