Bonus nou la Betfair: 50% până la 450 RON sau pariu gratuit de 100 RON

În general casele de pariuri online vin în întâmpinarea clienţilor noi cu o ofertă de bonus. Dacă eşti de acord cu ea aplici pentru bonus, dacă nu rămâne să joci din banii tăi. La Betfair (deschide cont acum) ai însă 2 opţiuni la deschiderea contului, ba chiar aş spune că sunt 3 dacă alegi să deschizi contul atunci când agenţia propună o cotă mărită pentru o anumită echipă.

Oricare din ofertele de mai jos vei alege paşi de parcurs sunt aceiaşi, doar că ai grijă la codul promoţional:

  1. Dai click aici şi deschizi cont
  2. În formularul de înscriere va trebui să foloseşti un cod promoţional: ZSKABL (pentru 50% până la 450 RON) sau ZSKABI (pentru pariul gratuit de 100 RON)

Bonus Betfair la prima depunere: 50% până la 450 RON

bonus-betfair-1.jpg

În cazul în care vei introduce codul ZSKABL vei prmi bonus 50% din suma depusă, până la cel mult 450 RON. Prin urmare pentru bonusul maxim va trebui o depunere de minim 900 RON. Bonusul şi suma depusă vor trebui rulate de 4 ori pe bilete. Pariurile single trebuie să aibă o cotă minimă de 1.60, în timp ce la pariuri multiple măcar o cotă trebuie să aibă o valoare de cel puţin 1.60. Poţi juca şi cote mai mici, dar nu sunt luate în calcul la rulaj. Timpul pentru efectuarea rulajului este suficient, de 90 de zile.

Bonus Betfair la primul pariu plasat: pariază 100 RON şi primeşti 100 RON

bonus-betfair-1.jpg

Dacă vrei acest bonus trebuie să ai în vedere că prima depunere trebuie făcută cu ajutorul unui card. Metodele de plată alternative sunt excluse (ex. Skrill). Apoi va trebui să plasezi un pariu pe Sportsbook cu o miză minimă de 100 RON pe o cotă de minim 1.60. Bonusul în valoare de 100 RON va trebui rulat de numai 3 ori (300 RON rulaj) pe bilete simple la o cotă minimă de 1.60, în timp ce la pariuri multiple măcar o cotă trebuie să aibă o valoare de cel puţin 1.60.

Tu ce bonus alegi?

Personal am cont la Betfair dar dacă ar fi să aleg m-aş orienta asupra anumitor aspecte.

  1. Dacă aş deschide cont într-un moment în care oferta de pariere este bogată şi aş găsi 5 cote care să facă o cotă de 5+ cu şanse care le consider eu mari de reuşită aş opta pentru a doua ofertă promoţională. Depun 100 RON şi-i pariez pe cota aceea aproximativă de 5. Iese am luat 500 RON şi bonusul de 100 RON; nu iese rămân cu 100 RON.
  2. În cazul în care aş deschide cont într-un moment în care am la dispoziţie o sumă mai mare aş opta pentru primul bonus. Depun 300 şi mă joc cu 450 RON sau, dacă bugetul mi-ar permite, aş depune 900 RON şi aş juca cu 1.350 RON.
  3. Dacă n-aş fi dispus să investesc o sumă mare de bani atunci aş aştepta o promoţie precum aceasta. Aş depune 50 RON şi i-aş paria pe acea cotă mărită. Iese pariul câştig o sumă considerabilă din start şi apoi mă ocup de rulaj, iar dacă nu iese atunci aş primi înapoi cei 50 RON.

Deschide cont acum la Betfair şi profită de noua oferta promoţională!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi