Trei cote de 10.00 pe Djokovic, Nadal și Halep, sau dublul mizei înapoi la Netbet!

Cu ocazia primului tur de la Roland Garros, casa de pariuri Netbet (deschide un cont) vine cu trei super oferte pentru clienții noi: trei cote de 10.00 pe victoriile lui Djokovic, Nadal și Halep, sau dublul mizei înapoi! Trebuie precizat clar din start că aceste promoții sunt destinate doar pariorilor care nu au deja un cont la Netbet, și că aceștia pot opta la alegere doar pentru una din cele 3 oferte (nu toate trei!).

Vezi aici cum obții cota 10 pe victoria Simonei Halep!


ÎN CE CONSTAU OFERTELE?

 • Oferta 1: Plasează un pariu pe victoria Simonei Halep în partida cu Jana Cepelova și vei beneficia de o cotă mărită de 10.00 în locul cotei standard de 1.05! Accesează pagina promoției
 • Oferta 2: Plasează un pariu pe victoria lui Rafael Nadal în partida cu Benoit Paire și vei beneficia de o cotă mărită de 10.00 în locul cotei standard de 1.02! Accesează pagina promoției!
 • Oferta 3: Plasează un pariu pe victoria lui Novak Djokovic în partida cu Marcel Granollers și vei beneficia de o cotă mărită de 10.00 în locul cotei standard de 1.02! Accesează pagina promoției! 

Mai mult decât atât, în cazul în care pariul de calificare este pierzător, vei primi înapoi dublul mizei sub formă de bonus!


CUM PARTICIP?

 • Deschide un cont nou la Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) utilizând codul ”TENIS” la înregistrare și efectuează un depozit.
 • Plasează un pariu de maxim 40RON pe victoria lui Halep, Nadal sau Djokovic în partidele susținute de aceștia în primul tur de la Roland Garros. Pe site va fi afișată cota normală, dar pariul va fi plasat conform cotei mărite. Doar primul pariu eligibil plasat pe unul dintre cele 3 meciuri este luat în considerare!
 • Așteaptă să vezi deznodământul pariului, aici există două variante:
   

Varianta 1 - pariul este câștigător

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de bonus. Bonusul va trebui rulat de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi deblocat. 

Exemplu: Ai pariat 40RON și ai beneficiat de o cotă de 10.00 în loc de 1.02; atunci vei primi 40.8RON ca fonduri normale și 359.2RON ca bani bonus, deci ai de rulat 1,436.8RON înainte de a putea solicita o retragere. 

Cotă 10.00 victorie Djokovic, ce mai aștepți? Pariază acum!


Varianta 2 - pariul este pierzător

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de bonus, iar acest bonus trebuie rulat de 6 ori pe cote de minim 1.60+ înainte de a putea fi retras. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești sub formă de bonus 80RON și ai de rulat 480RON.
 

TERMENI ȘI CONDIȚII OFERTĂ

 • Doar primul eligibil este luat în considerare pentru această ofertă.
 • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la Netbet. Deschide cont acum! 
 • Pariul eligibil trebuie să fie single pre-meci și trebuie plasat pe victoria lui Djokovic, Nadal sau Halep.
 • Jucătorii care se înscriu la această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit (cum ar fi Pachetul de bun venit de 1500Ron).
 • Jucătorii care depun prin portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Ofertă de nerefuzat: Victorie Nadal - cotă 10.00 în loc de 1.02 - pariază acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi