Netbet & PariuriX: pariezi pre-meci 50RON pe AS Roma - Juventus și primești 50RON în plus!

Diseară cu începere de la ora 21:45 are loc un adevărat derby al fotbalului italian, AS Roma primind vizita celor de la Juventus Torino în cadrul etapei a 36-a din Italia Serie A. La această partidă va asista din tribune și fondatorul PariuriX, Marius Cădar, iar cu această ocazie PariuriX și Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) vin împreună cu o promoție de nerefuzat.

Plasează la Netbet un pariu pre-meci de minim 50RON pe partida AS Roma vs Juventus și vei primi din partea agenției 50RON EXTRA!

ATENȚIE! Pentru a fi eligibil pentru această promoție este necesar să accesezi acest post de pe pagina de Facebook a lui Marius Cădar. Aici va trebui să dai un reply care să conțină userul tău Netbet și o poză cu pariul plasat pe Roma vs Juventus. Poza cu biletul trebuie pusă până cel târziu la începerea meciului (ora 21:45)! Doar așa vei primi suma EXTRA de 50RON, altfel nu! 

Nu uita, pariul eligibil trebuie să fie pre-meci, plasat doar pe această partidă, și neapărat pe o miză de măcar 50RON! Pariurile live nu se califică pentru această promoție! Cei 50RON vor fi creditați în decurs de 24 de ore de la terminarea partidei și trebuie rulați de 6 ori înainte de a putea fi retrași!

DESCHIDE UN CONT NOU LA NETBET CHIAR ACUM!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi