Bonus NetBet: pariu gratuit de 50 RON pentru Liga 1

promotie-netbet-liga-1.JPG

Etapa a 15-a din Liga 1 va începe peste câteva ore la Mediaş, acolo unde Gaz Metan o va găzdui pe CSM Iaşi. La NetBet (deschide cont acum) te poţi bucura de un cadou dacă alegi să pariezi pe meciurile din "Liga lui Gino".

Plasează minim 3 pariuri pre-live pe rezultatul final al partidelor din Liga 1, dar şi pariuri live simple, cu o miză de cel puţin 50 RON (fiecare pariu trebuie să respecte această condiţie de cotă minimă). Indiferent dacă pariurile tale vor fi câştigate sau pierdute vei primi cadou un PARIU GRATUIT de 50 RON pe care-l vei putea folosi în etapa a 16-a din Liga 1. Acest pariu va trebui jucat pe un bilet cu cota minimă 1.80 şi tot ce rămâne de pe urma lui îţi rămâne în cont fără alte condiţii de rulaj (de ex. dacă-l vei juca pe o cotă de 5 şi vei câştiga, în cont vei primi 200 RON, bani ce pot fi chiar şi retraşi).

Dacă vrei să beneficiezi de promoţie va trebuie să te înscrii la ea, adică să accesezi site-ul NetBet şi să te loghezi în cont. Apoi va trebui să intri pe pagina Promoţii din secţiunea Pariuri. Acolo vei găsi această promoţie pentru Liga 1, acceseaz-o şi în pagina nou-deschisă va trebui să apeşi butonul Înscriere.

Avem o rundă extrem de interesantă: derby-ul Ilfovului, duelul dintre naşul Hagi şi finul Becali sau disputa dintre Astra şi Pandurii, echipe care au reprezentat România în Europa. Prin urmare n-ar trebui să fie greu să găseşti cele 3 pariuri pe care este nevoie să le joci pentru a beneficia în etapa viitoare de un pariu gratuit de 50 RON.

Pariază acum la NetBet pe meciurile din Liga 1!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi