Bonus Netbet: pariu gratuit de 50 RON dacă pariezi pe etapa a patra din Liga 1

pariu-gratuit-de-50-ron.jpg

Liga 1 a ajuns la etapa urmând ca primul meci din această rundă să aibă loc în această seară la Botoşani, acolo unde FC Steaua Bucureşti va face ultimele retuşuri înainte de meciul cu Manchester City. Mai avem şi alte meciuri interesante, la fiecare dintre ele urmând ca experţii PariuriX să vină cu sugestii de ponturi în zilele următoare.

Cei care vor să parieze pe meciurile din Liga 1 pot opta pentru agenţia de pariuri online Netbet (deschide cont acum) deoarece acolo rulează o promoţie interesantă.

Plasează pariuri single pe rezultatul final 1x2 al meciurilor din Liga 1 şi vei fi recompensat cu un free bet. Valoarea free bet-ului diferă în funcţie de miza totală pe care o vei juca. Dacă vei avea pariuri cu miză de cel puţin 100 RON şi sub 500 RON atunci vei primi un pariu gratuit de 20 RON. În schimb, dacă vei paria peste 500 RON pe etapa a patra din Liga 1 vei primi un pariu gratuit de 50 RON. Freebet-ul va fi creditat indiferent de starea pariurilor plasate de tine.

Sunt eligibile pariurile single (un meci pe bilet) pre-meci (doar 1x2) şi / sau live cu o singură selecţie pe meciurile din Etapa 4 a Ligii 1.

Pariul gratuit va fi creditat în maxim 48 de ore de la încheierea etapei a patra din Liga 1. El poate fi utilizat pe un bilet cu o cotă minimă de 1.60. Dacă pariul plasat este câştigat vei primi în cont, cash, profitul rezultat (câştig total - valoarea freebetului).

Pentru a participa la promoţie trebuie să te înscrii. Accesează acest link, loghează-te în contul Netbet sau deschide unul dacă nu eşti client Netbet şi apoi în acea pagină dă click pe butonul "Înscriere".

Pariază acum pe meciurile din Liga 1 la Netbet!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi