Bonus NetBet: pariu gratuit de 100 RON pentru WTA Stuttgart & ATP Barcelona

Agenţia de pariuri online NetBet oferă un pariu gratuit celor care aleg să plaseze în următoarele zile pariuri pe meciuri de tenis din turneele ATP Barcelona şi WTA Stuttgart.

Plasează 7 bilete simple (un meci pe bilet) live sau pre-live cu o miză minimă de 50 RON fiecare şi cu o cotă de minim 1.60 pe 7 meciuri diferite din fazele iniţiale (primele 3 tururi) ale celor 2 turnee. Indiferent dacă vei câştiga sau vei pierde cele 7 pariuri vei fi răsplătit cu un pariu gratuit de 100 RON pe care îl poţi folosi pe disputele din fazele finale ale turneelor.

Dacă vrei să primeşti un pariu gratuit de 100 RON urmează paşii

  1. Dă click aici şi deschide cont la Netbet sau loghează-te în cont
  2. Intră pe ACEASTĂ PAGINĂ şi dă click pe butonul Înscriere

Trebuie să urmezi paşii de mai sus până pe 27 martie la ora 23:59. Altfel nu vei primi pariul gratuit de 100 RON.

Pariul gratuit va trebui plasat pe un bilet cu cota minimă 2.00 sau pe un bilet combinat care să conţină doar evenimente cu cota minimă 2 din oferta de pariere NetBet pentru fazele finale (sferturi - finală) de la ATP Barcelona şi WTA Stuttgart. Dacă pariul este câştigat vei primi în cont profitul (câştig total - 50 RON) în bani reali, fără să mai fie nevoie să îndeplineşti alte condiţii de rulaj.

La turneul din Germania vom asista şi la revenirea în circuit a Mariei Sharapova. Tot la acest turneu este cap de serie şi Simona Halep. În Spania Andy Murray şi Rafael Nadal sunt printre principalii favoriţi la câştigarea trofeului.

Pariază acum pe meciurile de la ATP Barcelona şi WTA Stuttgart la NetBet şi profită de cadoul oferit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi