Bonus NetBet: pariu gratuit de 100 RON pentru Miami Open

Nici nu s-a încheiat bine turneul de la Indian Wells că ne pregătim de alt turneu major. Este vorba de Miami Open, competiţie care va începe va începe în această seară. Pentru că foarte multe persoane vor paria şi pe acest turneu, agenţia de pariuri online NetBet a decis să ofere un nou pariu gratuit celor care o aleg pe ea pentru plasarea pariurilor. Dacă la Indian Wells se acorda un pariu gratuit de 50 RON, acum a fost dublată valoarea pariului gratuit.

Plasează 7 bilete simple (un meci pe bilet) live sau pre-live cu o miză minimă de 50 RON fiecare şi cu o cotă de minim 1.60 pe 7 meciuri diferite din fazele iniţiale ale turneului (21-27 martie). Indiferent dacă vei câştiga sau vei pierde cele 7 pariuri vei răsplătit cu un pariu gratuit de 100 RON pe care îl poţi folosi pe disputele din fazele finale de la Miami Open.

Dacă vrei să primeşti un pariu gratuit de 100 RON urmează paşii

  1. Dă click aici şi deschide cont la Netbet
  2. Intră pe pagina Promoţii din secţiunea Pariuri a site-ului Netbet
  3. Accesează pagina promoţiei 100 RON FREEBET - MIAMI OPEN
  4. În acea pagină dă click pe butonul Înscriere

Trebuie să urmezi paşii de mai sus până pe 27 martie la ora 23:59. Altfel nu vei primi pariul gratuit de 50 RON.

Pariul gratuit va trebui plasat pe un bilet cu cota minimă 2.00 sau pe un bilet combinat care să conţină doar evenimente cu cota minimă 2 din oferta de pariere NetBet pentru fazele finale (sferturi - finală) de la Miami Open. Dacă pariul este câştigat vei primi în cont profitul (câştig total - 50 RON) în bani reali, fără să mai fie nevoie să îndeplineşti alte condiţii de rulaj.

Cu Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea intrate din primul tur şi cu Irina Begu şi Simona Halep în arenă din runda secundă şi Irina Begu pe tabloul principal, la care se adaugă şi o posibilă prezenţă a Anei Bogdan în mod cert vei găsi cel puţin 7 ponturi tenis ca să le plasezi pentru a primi pariul gratuit de 100 RON

Pariază acum pe meciurile de la Miami Open la NetBet şi profită de cadoul oferit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi