Bonus NetBet: pariu gratuit de 100 RON pentru Cupa Africii pe Naţiuni

Astăzi a început ediţia cu numărul 31 a Cupei Africii pe Naţiuni. Cei mai buni jucători de pe "continentul negru" vor fi prezenţi în Gabon pentru a se lupta pentru trofeul deţinut de Coasta de Fildeş.

Agenţia de pariuri online NetBet transmite live video gratuit toate meciurile de la Cupa Africii pe Naţiuni (condiţia este să ai măcar un ban în cont) dar vine în întâmpinarea pariurilor şi cu o promoţie interesantă.

Pariază LIVE minim 50 RON pe bilet simplu pe cel puţin 4 meciuri diferite de la Cupa Africii pe Naţiuni din următoarele perioade: 14-17 ianuarie, 18-21 ianuarie şi 22-25 ianuarie.

Indiferent de rezultatul pariurilor NetBet te va răsplăti cu un pariu gratuit de 100 RON pe care îl vei putea folosi pe meciurile din partea finală a turneului (sferturi, semifinale şi finală).

Dacă vrei şi tu să primeşti un pariu gratuit trebuie să te înregistrezi la promoţie până pe 25 ianuarie 2017 la ora 23:59 GMT. Înregistrarea se face simplu:

  1. Intri acum pe NetBet şi deschizi cont sau te loghezi în contul deja existent
  2. Intri pe pagina de pariuri sportive în secţiunea Promoţii.
  3. Accesezi promoţia 100 RON FREEBET - CUPA AFRICII.
  4. În acea pagină dai click pe butonul Înscriere.

Pariul gratuit va fi creditat în secţiunea Freebets de pe site-ul NetBet în data de 26 ianuarie. Acesta va trebui plasat pe un bilet cu o cotă minimă 2.00 (poate fi jucat şi bilet multiplu dar fiecare pronostic să aibă cota cel puţin 2). Dacă pariul gratuit este câştigat vei primi în cont profitul (câştig total - 100 RON) iar această sumă nu are alte condiţii de rulaj.

Te-ar mai putea interesa şi:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi